2019-09-19 12:28:18
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το Σάββατο ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη τον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα Οικονομικά και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου
ANAKOIΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

        Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, και Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τα Οικονομικά και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου κ. Βίτσα Δημήτριο.

        Οι πάντες γνωρίζετε τη πολυετή, ειλικρινή και ανιδιοτελή φιλία  που με συνδέει με το Τάκη. Τούτο σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει τη πολιτική μου παρουσία στα δρώμενα του Δήμου και βεβαίως τον αγώνα που κάνω. 

      Ουδέποτε έκρινα φυσικά πρόσωπα. Έκρινα πολιτικές, οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας και τη αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Κάποιοι δεν θέλουν να το κατανοήσουν, ενώ είναι τόσο απλό          Οι προτάσεις τις οποίες έχω καταθέσει και δημοσιεύσει πολλές φορές  από κάποιους  που τους ενοχλούν, δεν αντιμετωπίστηκαν πολιτικά. Αντίθετα δέχθηκα έναν ανελέητο προσωπικό πόλεμο με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Με αφήνει παγερά αδιάφορο η τακτική τους. 


        Αυθεντικοί υβριστές και συκοφάντες μου γράψτε και πείτε ότι θέλετε. Οι άθλιες αθλιότητες σας δεν με αγγίζουν. Σας γνωρίζω πολύ καλά. Γνωρίζω πολύ καλά και τον Αρχιερέα που σας καθοδηγεί. 

       Σε αυτούς που χρησιμοποίησαν σε βάρος μου τραμπουκικές ενέργειες λέω το εξής: -Δεν φοβάμαι κανένα, παρά μόνο το Θεό. 

    

 Στέλνω ένα μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες: Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ