2019-09-20 12:07:38
Φωτογραφία για ΔΕΔΔΗΕ: Στηρίζει με «ενέργεια» την παραμεθόριο
Σε δωρεά κρίσιμων απαιτούμενων υλικών (μπαταρίες) για τη βελτίωση του υπάρχοντος συστήματος φωτοβολταϊκών στις βραχονησίδες Ρω και Στρογγύληπροχώρησε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έπειτα από σχετικό αίτημα της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) με έδρα τη Ρόδο.

Αποτέλεσμα είναι η πλήρης ενεργειακή αυτονομία των δύο νησίδων, η αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και η διευκόλυνση της διαβίωσης των κατοικούντων σε αυτές.

Η παράδοση του εξοπλισμού στη διοίκηση Άμυνας της νήσου Μεγίστης έγινε την περασμένη Παρασκευή, από στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου, Ηρακλή Μενεγάτο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 76ης επετείου απελευθέρωσης του Καστελόριζου (στις 13.9.2019), παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Μετά την τελετή ο κ. Μενεγάτος δήλωσε πως «ο ΔΕΔΔΗΕ στηρίζει διαχρονικά και θα συνεχίσει στρατηγικά να υποστηρίζει τέτοιες δράσεις εθνικής σημασίας, δηλώνοντας έμπρακτα την αναγνώριση της ευθύνης που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα σε κρίσιμα ευαίσθητα θέματα εθνικού συμφέροντος και κοινωνικής συνοχής».

(ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ