2019-09-22 10:00:25
Φωτογραφία για Προσωρινή αποχώρηση από την σειρά...
Συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV παραχώρησε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία των γυρισμάτων στην Ινδία,ενώ  αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα ,για τις ανάγκες του οποίου  θα χρειαστεί να φύγει στο εξωτερικό κι έτσι θα απουσιάσει  από τα Αστέρια στην άμμο για ένα διάστημα Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Έζησες την εμπειρία των γυρισμάτων στην Ινδία. 

 Νομίζω ότι τα γυρίσματα της Ινδίας θα δώσουν μια άλλη μαγεία στην όλη δουλειά. Ήταν μια πολύ μεγάλη και ωραία εμπειρία σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από τον δυτικό. Με πολύ τρέξιμο, βέβαια. Είδαμε κάποια μέρη συγκλονιστικά, είδαμε ανθρώπους να ζουν σε άθλιες συνθήκες και να είναι τρισευτυχισμένοι και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής για όποιον το δει. Επίσης, ένα τέτοιο ταξίδι σε κάνει να επανεκτιμήσεις τη δική σου ζωή και τη χώρα στην οποία ζεις. 'Οταν εμείς μιζεριάζουμε, βλέπεις ανθρώπους που στερούνται τα βασικά και είναι καλά.

  Για κάποια χρόνια έζησες στη Γερμανία... 

Ναι, δούλευα στο θέατρο, στο Βερολίνο και στο Αμβούργο. Τώρα πάλι τον Μάρτιο ξεκινάω πρόβες, πάλι στο Αμβούργο.

Δεν θα έχεις υποχρεώσεις για τη σειρά; Θ

α συμβεί κάτι στην ιστορία που μου δίνει τη δυνατότητα να φύγω και να έρθω ξανά. Όταν έκλεισα για τη σειρά, είχα ήδη κλείσει για τη Γερμανία και το συνδυάσαμε.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ