2019-09-22 15:36:31
Φωτογραφία για Βασιλική Ανδρίτσου: Δεν τα βρήκαμε σε πολλά πράγματα για το Room service, πλιζ...
Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς «Θα γίνει της… Πολυκατοικίας» που θα βλέπουμε κάθε Τρίτη και Τετάρτη στον Σκάι, στις 21.00, μιλάει για πρώτη φορά από τότε που έγινε μητέρα. Η Βασιλική Ανδρίτσου περιγράφει, στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η ζωή της και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στην κόρη της.

Τι θα γίνει φέτος στης… Πολυκατοικίας; 

Καταρχήν, πρέπει να πω ότι οι ένοικοι της «Πολυκατοικίας» που θα δούμε στον Σκάι, δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που γνωρίσαμε από την «Πολυκατοικία» του Mega. Οι ίδιοι δημιουργοί στην Ισπανία έφτιαξαν μία νέα σειρά που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και παίζεται δώδεκα χρόνια. Στο σίριαλ του Mega ήμουν η Ελένη κι εδώ κάνω την Χριστίνα. Επίσης, ο Παύλος Χαικάλης που ήταν και αυτός στην «Πολυκατοικία» δεν παίζει τον κ. Μπαλαφούτη, ούτε ο Νίκος Πουρσανίδης είναι gayδικηγόρος και έχει δεσμό με τον Χάρη Ασημακόπουλο. Χαίρομαι πολύ που συναντιέμαι ξανά με αυτούς τους δύο αγαπημένους συναδέλφους, αλλά και με τον Βασίλη Θωμόπουλο, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στην πρώτη «Πολυκατοικία», όπως και με τους υπόλοιπους συνεργάτες.


Πριν κλείσεις στο «Θα γίνει της… Πολυκατοικίας» είχε ακουστεί το όνομά σου για το «Room Service πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα. Γιατί δεν προχώρησε;

Δεν προχώρησε, γιατί δεν τα βρήκαμε σε πολλά πράγματα. Από ότι κατάλαβα από τις συζητήσεις που είχαμε κάνει το σίριαλ του Αλέξανδρου θα είχε μία δυσκολία στα γυρίσματα, γιατί πολλά από αυτά θα γίνονταν σε εξωτερικούς χώρους. Οπότε δεν νομίζω ότι θα καταφέρναμε να συνεργαστούμε, γιατί από τη στιγμή που το μωράκι μου είναι επτά μηνών δεν θα μπορούσα να λείπω από το σπίτι πέντε μέρες την εβδομάδα για πολλές ώρες. Στην «Πολυκατοικία», επειδή το καστ είναι πολυπληθές, μπορούν να γκρουπαριστούν τα γυρίσματα και να δουλεύω τρεις φορές την εβδομάδα. Αλλά εκτός αυτού, δεν τα βρήκαμε και σε άλλα επίπεδα.

Είχες αποφασίσει να μην κάνεις τηλεόραση φέτος; 

Όχι μόνο τηλεόραση, είχα αποφασίσει να μη δουλέψω καθόλου φέτος. Και γενικότερα, τώρα που ανακαλύπτω πως είναι η καθημερινότητα με ένα παιδί και επειδή δεν έχω σκοπό να το αφήνω να το μεγαλώνουν άλλοι, για να κάνω καριέρα, θα προσαρμόσω το πρόγραμμά μου ανάλογα με τις ανάγκες της κόρης μου. Δεν πρόκειται δηλαδή πια να δουλεύω ταυτόχρονα σε θέατρο και σε τηλεόραση, όπως έκανα είκοσι χρόνια. Αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα το μεγάλωμα της κόρης μου! Δεν είμαι πλούσια, για να μην έχω ανάγκη να δουλεύω, αλλά επειδή τα προηγούμενα χρόνια έφευγα από το σπίτι μου στις 8 το πρωί και γυρνούσα στη 1 το βράδυ, αυτό δεν θα ξαναγίνει. Ξέρω ότι θα υπάρχουν προτάσεις που θα απορρίψω και ότι αυτό μπορεί να έχει κόστος και οικονομικό, αλλά και καλλιτεχνικό, αλλά είμαι έτοιμη να το υποστώ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ