2019-09-23 23:00:25
Φωτογραφία για «Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας!
Το γραφείο επί των αιρέσεων της Ιεράς Μονής καλεί τους πολίτες του Άργους να ενημερωθούν για τις... επικίνδυνες μόδες της εποχής, όπως η γιόγκα και το πιλάτες

Ιδιαίτερη είναι η θεματολογία της ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή η Ιερά Μονή Μητρόπολης Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, το γραφείο επί των αιρέσεων της Ιεράς Μονής καλεί τους πολίτες του Άργους να ενημερωθούν για τις... επικίνδυνες μόδες της εποχής. Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιεράς Μονής... η γιόγκα, ο διαλογισμός, το πιλάτες και άλλες εναλλακτικές πρακτικές!

Στο μεταξύ, θέση για το θέμα πήρε η Δημοτική Κοινωφελής Επισίχρηση Άργους - Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), η οποιά αναφερόταν, αρχικά, σαν συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης κ.Διολίτσης, αναφέρει:

«Σχετικά με την εκδήλωση με θέμα "Επικίνδυνες Μόδες: Γιόγκα, Διαλογισμός, Πιλάτες, Εναλλακτικές Πρακτικές" που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελληνία Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου, διευκρινίζουμε ότι:

Η ΚΕΔΑΜ είναι η αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς η ΚΕΔΑΜ να έχει ουδεμία σχέση με τη συνδιοργάνωση».

Δείτε βίντεο: «Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας
parapona-rodou
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ