2019-09-24 16:05:48
Φωτογραφία για Σαν σήμερα, 42 χρόνια πριν...
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, δοθείσης  της ευκαιρίας που τα ΜΜΕ απεργούν, θέλω να σας εξομολογηθώ ότι η σημερινή ημέρα, για μένα, είναι μια ημέρα γιορτής και νοσταλγίας.

Σαν σήμερα λοιπόν, 42 χρόνια πριν, 24 Σεπτεμβρίου του 1977, δύο νέοι που η φλόγα του έρωτα και της αγάπης τους κατέκαιγε την καρδιά ήλθαν εις γάμου κοινωνία. 

Και όπως έλεγε ο ποιητής Ησίοδος: Ήδ᾽ Έρος, ος κάλλιστος εν αθανάτοισι θεοίσι, λυσιμελής, πάντων δε θεών πάντων τ᾽ ανθρώπων δάμναται εν στήθεσσι νόον και επίφρονα βουλήν. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον: Γλυκέ Έρωτα, που είσαι ο πιο ωραίος από τους αθάνατους θεούς, που κάνεις να κόβονται τα πόδια, και που σε ανθρώπους και θεούς αιχμαλωτίζεις το νου και τη θέληση. Ο Πατήρ, ο υιός και το....άγιον πνεύμαΣαράντα δύο χρόνια μετά η αγάπη και η συντροφικότητα παραμένει ανεξίτηλη σε πείσμα της εποχής.

Εύχομαι και ελπίζω τα χρόνια που μας απομένουν να κυλήσουν ομαλά, όπως μέχρι σήμερα και, εγώ να είμαι σε θέση να σας ενημερώνω μέσα από αυτήν την μικρή, αλλά αγαπημένη εφημερίδα μου.

Εύχομαι επίσης σε όλους τους φίλους αναγνώστες που μπαίνουν, όπως κι' εγώ, στο τελευταίο τέταρτο της ζωής, να είμαστε πάντα καλά και ας προσπαθήσουμε να μείνουμε για πάντα παιδιά!

Φιλικά,

Γιάννης Κουμαρέλλας
Blogger  
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ