2019-09-24 18:26:39
Φωτογραφία για Με τον σύνδεσμο θεολόγων ΚΑΙΡΟΣ συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Σχόλιο ιστολογίου: Προκαλεί με τη στάση του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για μια ακόμη φορά.

Στον απόηχο των αποφάσεων του ΣτΕ και ενώ όλες τις μέρες που έχουν διαρρεύσει από τη δημοσιοποίησή τους απέφυγε οποιαδήποτε τοποθέτηση, σήμερα επέλεξε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΚΑΙΡΟΥ και Μέλη του συνδέσμου. Παρών στη συνάντηση, ως ενεργό μέλος του ΚΑΙΡΟΥ και ουσιαστικός εμπνευστής της δημιουργίας του θεολογικού αυτού αντι-συνδέσμου, ο πρωτεργάτης των ακυρωθέντων Προγραμμάτων Σπουδών για τα Θρησκευτικά, καθηγητής Σταύρος Γιαγκάζογλου. Το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αρχιεπισκοπής μας ενημερώνει ότι εκτός των άλλων συζήτησαν και για το μάθημα των Θρησκευτικών! 

Αλήθεια, με τους πρωτεργάτες της αντισυνταγματικότητας των "νέων Θρησκευτικών" αποφάσισε να συζητήσει ο Αρχιεπίσκοπος για τα Θρησκευτικά; Μήπως ζήτησε και οδηγίες από τον επικεφαλής του σχεδιασμού των "νέων Θρησκευτικών" για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής; Ή μήπως σκέφτεται να τον θέσει επικεφαλής σε κάποια επιτροπή από αυτές που συνηθίζει να συγκροτεί ο Αρχιεπίσκοπος όταν θέλει να αναβάλει επ΄ αόριστον τη λήψη αποφάσεων; 


Όταν πριν λίγες μόνο μέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε ότι Φίλης και Γαβρόγλου έχουν παρανομήσει με τις αποφάσεις τους για τα Θρησκευτικά, το ίδιο προφανέστατα και σε υψηλότερο επίπεδο ισχύει και για εκείνους που σχεδίασαν και εφάρμοσαν τις πολλαπλώς αντισυνταγματικές αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών. Ας πάψουν να προκαλούν ακόμη και μετά τις τόσες δικαστικές αποφάσεις ακύρωσης του έργου τους και ας αφήσουν επιτέλους ήσυχο τον θεολογικό κόσμο που τόσα χρόνια καταταλαιπωρούν με τις "καινοτόμες" ιδέες και αποφάσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ - "ΚΑΙΡΟΥ"

Μέλη του Πανελληνίου Θεολογικού Συνδέσμου "ΚΑΙΡΟΣ" στον Αρχιεπίσκοπο

Ο Πρόεδρος και Μέλη του Πανελληνίου Θεολογικού Συνδέσμου "ΚΑΙΡΟΣ" επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Το νέο Προεδρείο με την ανάληψη των καθηκόντων του ήθελε να πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο, ενώ συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης αναφέρθηκαν και στο μάθημα των Θρησκευτικών.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
thriskeftika
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ