2019-09-26 20:00:21
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ.Καταδίωξη στο Αιγαίο: Ψάχνουν να βρουν τις ρίζες του καρτέλ
Οι τρεις συλληφθέντες, δύο Αλβανοί και ένας Ιταλός, κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό - Συνεχίζεται η αναζήτηση για το ένα από τα δυο φουσκωτά, που κατάφερε να διαφύγει Τις διασυνδέσεις των τριών ναρκεμπόρων, που μπλοκαρίστηκαν χθες το μεσημέρι στην κινηματογραφική καταδίωξη με τα φουσκωτά στο Αιγαίο, με Έλληνες και Ιταλούς μαφιόζους, ψάχνουν οι διωκτικές αρχές προκειμένου να φθάσουν τις ρίζες του καρτέλ.

Όλα δείχνουν ότι τα δύο φουσκωτά (το ένα ακινητοποιήθηκε από ελεύθερους σκοπευτές της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (Μ.Υ.Α) ανοικτά της Λέσβου, το άλλο αναζητείται) έφυγαν από λιμάνι της νότιας Αλβανίας με προορισμό την Τουρκία έτσι ώστε να ανταλλάξουν την κάνναβη με ηρωίνη. Στη συνέχεια τη λευκή σκόνη θα τη διοχέτευαν στις πιάτσες της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Ιταλίας. Οι τρεις συλληφθέντες, δύο Αλβανοί και ένας Ιταλός, κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό, δεν λένε το παραμικρό ενώ αυτό που εκτιμάται είναι ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πρόλαβαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά στη θάλασσα.


Αξίζει να επισημανθεί ότι οι διωκτικές αρχές γνώριζαν τις κινήσεις των δύο φουσκωτών σκαφών όμως περίμεναν να φθάσουν στην Ελλάδα και να τα ακινητοποιήσουν προκειμένου να φθάσουν και στους συνδέσμους τους στη χώρα μας. Όμως το γεγονός ότι το ένα από τα δύο φουσκωτά καταδιώχθηκε από την Ελληνική Ακτοφυλακή είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ενεργοποίηση των ελεύθερων σκοπευτών της Μ.Υ.Α οι οποίοι “λόκαραν “και ακινητοποίησαν από το ελικόπτερο, το ναρκο-ταχύπλοο, αλλά και της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ).

Ο ελεύθερος σκοπευτής της Μ.Υ.Α σημάδεψε και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που  πάτησε τη σκανδάλη και χτύπησε τη μηχανή. Μια βολή που έγινε από ένα έμπειρο κι εκπαιδευμένο χέρι.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ