2019-09-27 01:06:32
Φωτογραφία για ΕΣΠΕ Λάρισας: ''Ανοιχτή σε όλα τα ΜΜΕ η ημερίδα του Οκτωβρίου. Μην ακούτε κανέναν για τα της εκδήλωσης εκτός από την ΕΣΠΕΛ τονίζει η Ένωση''
Του Ηλία Προύφα

Ανοιχτή σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και του διαδικτύου, θα είναι η ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για τους απόφοιτους στρατιωτικών σχολών υπαξιωματικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2019, στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Αυτό τόνισε στο kranosgr ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Λάρισας, Σμηναγός  Θωμάς Ντιντιός, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα μάλιστα, θα σταλούν και οι σχετικές προσκλήσεις για την κάλυψη της ημερίδας.

Ήδη τα τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να καλύψουν την εκδήλωση και το αίτημά τους έγινε αποδεκτό. Ενδιαφέρον όπως μαθαίνουμε υπάρχει εκτός από το kranosgr και από αρκετές ιστοσελίδες αμυντικού περιεχομένου.

Επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κάνουν έκκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους στρατιωτικούς, ότι προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνείες και δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κανέναν, θα πρέπει να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης ημερίδας, αποκλειστικά από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΣΠΕ Λάρισας και από τις δηλώσεις του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, στα ΜΜΕ και μόνο από αυτούς.

Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τη σημαντική εκδήλωση. Θα πρέπει να απευθύνονται μόνο στον Πρόεδρο της ΕΣΠΕ Λάρισας, Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ