2019-09-29 17:04:35
Φωτογραφία για Το μήλο στο πίσω μέρος των μελλοντικών iPhones θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί για ειδοποιήσεις
Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποβλήθηκε από την Apple, το οποίο θα έκανε ένα μικρό κάτι παραπάνω στην εμφάνιση των τηλεφώνων. Πράγματι, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες των εγγράφων, η "ρυθμιζόμενη διακόσμηση" στο πίσω μέρος των iPhones (το περίφημο μήλο) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με φωτισμό για να ενημερώσει τον χρήστη για διάφορες ειδοποιήσεις.  

Αυτό ονομάζεται εισερχόμενες επικοινωνίες, ή ακόμα και υπενθυμίσεις ημερολογίου και θα ανάψουν ή θα αναβοσβήσουν το λογότυπο. Τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικά επαναστατικό, αλλά σε συσκευές με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η προσθήκη λειτουργιών χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική παραμένει μια ενδιαφέρουσα πρόκληση.

Και το νέο είναι νοσταλγικό, καθώς μέχρι το 2015 , τα MacBooks είχαν αυτό το φωτισμένο μήλο στην πλάτη τους, το οποίο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού της συσκευής (επιλογη του Jobs). Τα έγγραφα που υποβάλλονται κάνουν πολλές αναφορές στο "κινητό τηλέφωνο", οπότε δεν είναι τρέλα να πιστεύουμε ότι αυτή η καινοτομία θα σχεδιάζεται κυρίως για τα μελλοντικά iPhones. Υπάρχουν επίσης εικόνες για tablet, φορητούς υπολογιστές και κάτι που μοιάζει με ένα iMac στο φάκελο. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι αυτό είναι μόνο ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , το οποίο δεν σημαίνει εγγυημένο μάρκετινγκ. Ας ελπίσουμε!
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ