2019-09-30 10:40:50
Φωτογραφία για Πρεζεράκος – Καρποδίνη το νέο προεδρείο του ΕΟΠΥΥ...
Βασίλης Βενιζέλος

Parapolitika Newsroom

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας νέο μέλος στο Δ.Σ. του ΟργανισμούΣε έναν ιδιαιτέρως εύσχημο τρόπο, προκειμένου να εξουδετερώσει τη διπλή ψήφο, την οποία διαθέτει εκ του νόμου ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Βασίλης Πλαγιανάκος, που αρνείται επιμόνως να παραιτηθεί από τη θέση του, προχώρησε τελικά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας όρισε τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού Παναγιώτη Πρεζεράκο στη θέση του μέλους του νέου Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και, έτσι, μαζί με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Θεανώ Καρποδίνη, η οποία έχει εκ του νόμου επίσης δικαίωμα ψήφου, καθίσταται δυνατή η εξουδετέρωση της διπλής ψήφου του Βασίλη Πλαγιανάκου στο πεντεμελές νέο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, και μάλιστα σε εκείνες τις ψηφοφορίες οι οποίες θα αφορούν κρίσιμα ζητήματα.

Το νέο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει δράση αμέσως, μετά από μία μακρά περίοδο απραξίας, εξαιτίας της παραίτησης ή/και της αδρανοποίησης των (προηγουμένων) μελών του.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ