2019-09-30 13:44:50
Φωτογραφία για Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΓΕΣ Λάρισας: ''Επιτέλους τέλος από τον Γ.Γ Αντώνη Οικονόμου η πολιτική συναντήσεων με ολίγους και εκλεκτούς πίσω από κλειστές πόρτες''
Του Ηλία Προύφα

Μόνο θετικά σχόλια εισπράττει η πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου  Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, για τη δημιουργία γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δημοσιεύσαμε στο kranosgr, ως συντονιστής των Γενικών Επιτελείων και αρμόδιος για θέματα πολιτικού προσωπικού, ο Γενικός Γραμματέας αποφάσισε να φέρει την αποκέντρωση στο υπουργείο άμυνας, δημιουργώντας γραφείο στη συμπρωτεύουσα.

Πρακτικά είχαμε τονίσει πριν λίγες ημέρες, ότι  η ενέργεια αυτή - η οποία καταγράφεται στα  πολλά θετικά του - έχει ως στόχο την καλύτερη και στενότερη επικοινωνία στελεχών των ΕΔ και φορέων πολιτικού προσωπικού, από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, με τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα, για θέματα της αρμοδιότητάς του, ο οποίος θα επισκέπτεται συχνά τη συμπρωτεύουσα.

Το γραφείο όπως γράψαμε, θα στελεχωθεί από στρατιωτικούς που ήδη υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και για τη δημιουργία του δε θα απαιτηθεί καμία οικονομική επιβάρυνση, αφού θα δημιουργηθεί σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις των ΕΔ.

Πριν λίγο ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου ΥΕΘΑ ΓΕΣ Λάρισας, Αποστόλης Σκορδούλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το kranosgr, εξέφρασε την ικανοποίηση τόσο τη δική του καθώς και των μελών του Δ.Σ, για τη δημιουργία του γραφείου, αποστέλλοντας και την κάτωθι ανακοίνωση, η οποία βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ