2019-09-30 23:13:51
Φωτογραφία για Τέλος στο jailbreak των συσκευών A12?
O CoolStar μίλησε για το jailbreak και πιο συγκεκριμένα για την ανάπτυξή του . Ο προγραμματιστής ανακοινώνει ότι σταματά όλες τις εργασίες για την υποστήριξη του iPhone και του iPad που διαθέτουν επεξεργαστές A12 (iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max) και A13 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max). Προτιμά να ασχοληθεί με το νέο στο ελάττωμα του Checkm8.  

"Ανακοινώνω επισήμως ότι αφήνω όλες τις εργασίες για τους επεξεργαστές A12 και νεότερες στο firmwares  iOS 12.1.2. Θα συνεχίσω να είμαι στην κοινότητα όσο υποστηρίζεται το iPhone X, αλλά θα δουλέψω περισσότερο για τα μοντέλα A11 και νωρίτερα γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν με το νέο exploit στο επίπεδο του bootrom που βρίσκω ενδιαφέρον ", έγραψε ο CoolStar στο Discord. Η εκμετάλλευση που προκαλεί είναι το δελεαστικό Checkm8. Παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα , όπου επιτρέπει ένα jailbreak για όλη τη διάρκεια της ζωής μιας συσκευής  με επεξεργαστές A5 έως A11 (από iPhone 4s στο iPhone X).


Εξηγεί ότι ετοιμάζει ένα jailbreak του iOS 13 για συσκευές με επεξεργαστές A8-A11 και ότι θα είναι έτοιμο "σύντομα". Ένα νέο εργαλείο jailbreak θα βασιστεί στο Checkm8 και ένα άλλο θα είναι με μια εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη, όπως συμβαίνει σήμερα με το Unc0ver και το Chimera. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακάλυψη ενός ελαττώματος λογισμικού για αυτή τη δεύτερη επιλογή.

Επιπλέον, ο CoolStar λέει ότι η υποστήριξη για την τρέχουσα έκδοση jailbreak του Chimera θα διατηρηθεί, όπως και τα tweak του  Sileo (εναλλακτική λύση για το Cydia). Από την άλλη πλευρά, δεν υπόσχεται πλήρη υποστήριξη με άλλα εργαλεία jailbreak.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κορμός με πορτοκάλι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κορμός με πορτοκάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ