2019-10-01 18:21:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Μόλις δείτε ΤΙ μπορείτε να Φτιάξετε με μερικά Ποτήρια Κρασιού, θα ξετρελαθείτε! Υπέροχες δημιουργίες!

Πιθανόν να έχετε ένα σωρό ποτήρια κρασιού στο σπίτι. Αν θέλετε να τους δώσετε νέα χρήση, τότε αυτές οι συνθέσεις φυτών είναι η ιδανική λύση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι, χώμα, άμμο ή χαλίκι και τα φυτά της επιλογής σας. Πολλοί χρησιμοποιούν παχύφυτα, κάκτους ή τιλάντσια, αφού δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση.



Για να φτιάξετε έναν κήπο που θα μεγαλώσει, ρίξτε μέσα στο ποτήρι ένα φλιτζάνι άμμο ή χαλίκι. Στην συνέχεια προσθέστε χώμα για να καλύψετε τις ρίζες των φυτών σας.



Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πέτρες και βρύα πάνω από το χώμα για να δώσετε μια ιδιαίτερη υφή στον κήπο σας. Αν σας αρέσουν οι νεραϊδένιοι κήποι, τότε αυτή είναι η ιδανική λύση.

Αν επιλέξετε κάκτους ή παχύφυτα, τότε μπορείτε να βάλετε στο ποτήρι πέτρες για στιλ. Αυτή η σύνθεση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και είναι μια όμορφη ιδέα για δώρο.

Αν έχετε παιδιά, καλό είναι να προτιμήσετε ένα χαμηλό ποτήρι, γιατί τα παιδιά έχουν την τάση να ρίχνουν τα πράγματα κάτω.



Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα ποτήρι για μπράντι. Όπως βλέπετε στην εικόνα, τα βρύα χαρίζουν μια φυσική αίσθηση.

Αυτές οι συνθέσεις μοιάζουν με μικρά δάση χάρη στην ποικιλία των φυτών.

Αν δεν μπορείτε να πάτε στην θάλασσα φέτος, τότε μπορείτε να φτιάξετε μικρή θαλασσινή σύνθεση για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.



credits housebeautiful via fanpage.gr 

Let's block ads! (Why?)

Μόλις δείτε ΤΙ μπορείτε να Φτιάξετε με μερικά Ποτήρια Κρασιού, θα ξετρελαθείτε! Υπέροχες δημιουργίες! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ