2019-10-01 20:00:23
Φωτογραφία για Τα οράματα του Κωστένογλου
Κάτι τέτοια κάνει ο Νίκος Κωστένογλου και η αύρα του στα αποδυτήρια της ΑΕΚ έχει... εδραιωθεί σε επίπεδο μεταφυσικής! Θυμάστε τον πανηγυρισμό του Τσιντώντα στο νικητήριο γκολ της Ένωσης στις καθυστερήσεις στην Τρίπολη; Πανηγυρισμό που έπιασε η κάμερα, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων"

να πηγαίνει πάνω στον προπονητή του και να του φωνάζει "το έλεγες, το είχες πει". Απόλυτη αλήθεια. Και δεν το είπε στην Τρίπολη, δεν το είπε στο ημίχρονο, δεν το είπε όταν έκανε τις αλλαγές του. Ο ίδιος, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του συγκεκριμένου παιχνιδιού έλεγε, σε συνεργάτες του, αλλά διέρρευσε στ' αποδυτήρια, πως έβλεπε ένα όνειρο, συνέχεια, με το οποίο η ΑΕΚ έπαιρνε τη νίκη στην Τρίπολη με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες το έμαθαν (άλλωστε κάτι τέτοια δεν μένουν κρυφά) και εύλογα, από τη στιγμή που το όνειρο βγήκε, μπορείτε να φανταστείτε την επίδραση που είχε (ενδεχομένως και να "φούσκωσε" και την πηγή της ιστορίας, η βάση της όμως είναι 101% υπαρκτή και τσεκαρισμένη)
. Ο Νίκος Κωστένογλου όμως δεν έμεινε σε αυτό μόνο. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της "Ωρας για Σπορ", είχε πει στον Μίλος Ντέλετιτς, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πως θα έπαιζε και πως θα σκόραρε! Δείγμα πως προετοίμαζε μέρες τον Σέρβο για την αποστολή, αλλά και δείγμα της... ενόρασης (;) που διαθέτει ο "Κωστέ", αφού και αυτή του η... προφητεία βγήκε αληθινή. Όχι προφανώς στο ότι έπαιξε ο "Ντέλε", αλλά στο ότι θα σκόραρε κιόλας. Όπερ και εγένετο, με τον Σέρβο εξτρέμ να χαρίζει με το γκολ του τον βαθμό στην ΑΕΚ και να προσθέτει στον θρύλο που σιγά σιγά χτίζει με τις... προαισθήσεις του ο προπονητής του.

Πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ