2019-10-02 00:03:09
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Παναγιώτης Αρκουμανέας! Όλες οι πληροφορίες
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

HR

Νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ορίζεται εντός των ημέρων ο Παναγιώτης Αρκουμανέας γνωστό στέλεχος της αγοράς Υγείας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναλαμβάνει εκτός απρόοπτου τα ινία του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ νυν Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη του HealthReport.gr, αν δεν υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής ο Παναγιώτης Αρκουμανέας σύντομα αναμένεται να καθίσει στην ηλεκτρονική καρέκλα του αμαρτωλού πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ νυν ΕΟΔΥ.

Ο κ.Αρκουμανέας, έχει υπάρξει στο παρελθόν συνεργάτης του πρώην υπουργού Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη και είναι γνώστης των θεμάτων Υγείας.

Άλλωστε εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται το χώρο της Υγείας, έχει σπουδάσει οικονομικά και είναι παντρεμένος με τη γνωστή παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου.


Παράλληλα είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων. 

Στην ηλεκτρική καρέκλα του ΕΟΔΥ

Πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατέληξε στο όνομα του Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς είναι από τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μελετήσει και εκτενώς τα θέματα δημόσιας Υγείας καθώς και του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ θα αναλάβει πάντως έναν νέο φορέα αφού αλλάζει το καθεστώς λειτουργίας του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ με το νομοσχέδιο που οδεύει προς τη Βουλή. Διαβάστε ΕΔΩ τις αλλαγές: «Υπουργείο Υγείας: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για φάρμακα, clawback, ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ, ΕΟΠΥΥ και κάπνισμα»

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΕΟΔΥ.

Αντιπρόεδροι του ΕΟΔΥ αναμένεται να ορισθούν σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport.gr δύο επιστήμονες εγνωσμένου κύρους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ