2019-10-02 12:31:06
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Το ατύχημα με το ΚΤΕΛ και τους 12 τραυματίες προκλήθηκε από μια... μέλισσα
Μια.. μέλισσα είναι σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου η «υπαίτια» για το ατύχημα που

σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με όχημα των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκτελούσε τη γραμμή Ακροπόταμος-Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα.

Όπως είπε ο οδηγός του λεωφορείου στον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος, μόλις βγήκε από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου, στον δρόμο Χαλκηδόνας – Θεσσαλονίκης, και πριν καν προλάβει να γεμίσει όλες τις ταχύτητες του λεωφορείου, δέχθηκε επίθεση από μέλισσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να καρφωθεί στη μάντρα επιχείρησης.

«Ευτυχώς την ώρα εκείνη, στο αντίθετο ρεύμα είχε ανάψει κόκκινο. Αυτό μας έσωσε από τα χειρότερα καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα μπορούσε να σημειωθεί σύγκρουση είτε με κάποιο φορτηγό είτε με κάποια ΙΧ», αναφέρει στην Voria.gr ο κ. Τσόλης.

Σε ερώτηση εάν το ΚΤΕΛ αποδέχεται αυτή την εκδοχή του οδηγού ο κ. Τσόλης είπε πως «τις επόμενες ημέρες θα εξετάσουμε τα αίτια του ατυχήματος» προσθέτοντας πως «στην κατάσταση που ήταν σήμερα (σ.σ. την Τρίτη) ο οδηγός δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω στο θέμα αυτό».

Προσέθεσε επίσης πως επιβάτης του λεωφορείου του μετέφερε ότι είδε τον οδηγό σκυμμένο πάνω στο τιμόνι, νομίζοντας πως είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Πηγή: voria.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ