2019-10-03 09:20:37
Φωτογραφία για Άννα Αδριανού: Ετοιμάζω μια νέα τηλεοπτική σειρά για την επόμενη χρονιά
Για την τηλεοπτική της επιστροφή μίλησε η γνωστή ηθοποιός 

Τηλεοπτικά γιατί απέχετε;

Απέχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την τηλεόραση, γιατί έχω κουραστεί. Πριν σταματήσω, για  6-7 χρόνια δούλευα σερί και γράφοντας και παίζοντας οπότε ήθελα λίγο να ξεκουραστώ. Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία μιας νέας δραματικής-κοινωνικής σειράς που θα βγει στον αέρα από την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι ακόμη στα σπάργανα.  

Πώς βλέπετε το κομμάτι της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη;

Έπειτα από μια «κοιλιά» που έκανε η τηλεόραση λόγω της κρίσης, η μυθοπλασία επανήλθε. Δεν έχω προλάβει να δω ολοκληρωμένα μια σειρά. Από το λίγο που έχω δει άρχισαν να γίνονται κάποιες προσπάθειες που έχουν ενδιαφέρον.

Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε τηλεοπτικά και δεν το έχετε κάνει ακόμη;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πειραματιζόμουν σε ένα διαφορετικό είδος. Ακόμα και σε μια σειρά επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια εκπομπή λόγου ή παρουσίασης ψυχολογικών θεμάτων. Κάτι ανάλογο με αυτό που έκανα στο παρελθόν στο Seven X, σε μια εκπομπή που λεγόταν «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».


Βιώσατε επαγγελματικά τις πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης. Βγάλατε χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

Δεν έγινα αυτό που λένε πλούσια, αλλά δεν είμαι και δυσαρεστημένη. Σίγουρα μπόρεσα να ζήσω αξιοπρεπώς και να βγάλω κάποια χρήματα.

ethnos.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ