2019-10-03 10:30:17
Φωτογραφία για Αντίστροφη Μέτρηση για το Παγκόσμιο ΚΡΑΧ;
Βρισκόμαστε λίγο πριν τη μεγάλη καταιγίδα καθώς τα 200 δισ. του Πάουελ της Fed δεν έπιασαν τόπο, ενώ την ίδια στιγμή καταρρέει και η γερμανική οικονομία.

Η γερμανική βιομηχανία, που είναι προσαρμοσμένη στην παραγωγή πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων βρίσκεται πλέον εκτός μάχης με αποτέλεσμα τις συνεχείς μειώσεις του προσωπικού.

Η κατάρρευση της γερμανικής βιομηχανίας παραλύει ολόκληρη την Ευρώπη καθώς θα μειωθούν οι εισαγωγές της από κράτη όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ελλάδα και πάει λέγοντας.

Χαριστική βολή φυσικά θα δεχθεί και ο ελληνικός τουρισμός καθώς Γερμανοί και Άγγλοι θα περιορίσουν τα ταξίδια τους, ενώ οι Ρώσοι τουρίστες έχουν εγκαταλείψει ήδη τη χώρα μας.

Η Ελλάδα λοιπόν με 400 δισ. ευρώ εξωτερικό χρέος, 100 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια, 200 δισ. ευρώ να χρωστούν οι πολίτες και οι εταιρίες μεταξύ τους ετοιμάζεται για το νέο ταγκό με την κόλαση και την ολοσχερή χρεοκοπία.


Η βουτιά στο τζίρο της ΑΒ Βασιλόπουλος προμηνύει τη μεγάλη φτώχια που βρίσκεται προ των πυλών.

Κλαίνε και οι δείκτες των χρηματιστηρίων. Τα χειρότερα έρχονται Η Ελλάδα λοιπόν με 400 δισ. ευρώ εξωτερικό χρέος, 100 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια, 200 δισ. ευρώ να χρωστούν οι πολίτες και οι εταιρίες μεταξύ τους ετοιμάζεται για το νέο ταγκό με την κόλαση και την ολοσχερή χρεοκοπία.

Η βουτιά στο τζίρο της ΑΒ Βασιλόπουλος προμηνύει τη μεγάλη φτώχια που βρίσκεται προ των πυλών.

Κλαίνε και οι δείκτες των χρηματιστηρίων. Τα χειρότερα έρχονται…

kourdistoportocali.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ