2019-10-03 16:20:32
Φωτογραφία για Όλο το ρεπορτάζ για τη συμφωνία Όλγας Τρέμη - ΕΡΤ
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο tvnea ,  η Όλγα Τρέμη επιστρέφει τηλεοπτικά και η επιστροφή τη θα γίνει από την ανανεωμένη ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ετοιμάζεται για πολιτικό τοκ σόου κι όχι μόνο.

Ποιες οι εξελίξεις και οι νεότερες πληροφορίες γύρω απο τη συνεργασία Τρέμη-ΕΡΤ;

Σύμφωνα με το Nassosblog, η εκπομπή θα είναι καθημερινή αλλά η Όλγα Τρέμη δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το ρόλο. Θα έχει και τη θέση σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όταν η επικαιρότητα το απαιτεί σε μεγάλα θέματα της εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας. Επίσης, στη βραδινή εκπομπή εκτός από το κλασικό talk show με καλεσμένους από τα κόμματα θα υπάρχει κατά διαστήματα και άλλο concept. H Όλγα Τρέμη θα κάνει και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό για συνεντεύξεις με προσωπικότητες διεθνούς πολιτικής εμβέλειας.

Η δημοσιογράφος ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται  στο ρεπορτάζ,προετοιμάζεται ήδη για την επιστροφή της και πολλές ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι. Το ίδιο ισχύει και για τον τίτλο της εκπομπής της χωρίς να αποκλείεται το «Πρόσωπο με πρόσωπο» αφού αυτός ήταν ο τίτλος της βραδινής εκπομπής που παρουσίαζε στην ΕΡΤ το 1989.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ