2019-10-03 17:26:34
Φωτογραφία για Ant1, Armyvoice, Δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας, thrakinea και kranosgr αποκλείστηκαν από την τελική φάση του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ στον ΨΗΛΟ ΣΤΑΛΟ
Του Ηλία Προύφα

Μάταια περιμέναμε σήμερα το πρωί στα Λάβαρα Διδυμοτείχου, την έγκριση από το ΓΕΕΘΑ, για την κάλυψη της πρώτης από τις τρεις τελικές φάσεις του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019, η οποία διεξήχθη στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ.

Αν και είχαμε πάρει έγκριση και τα ονόματά μας, συμπεριλαμβάνονταν στην κατάσταση εισόδου, διαπιστώσαμε ξαφνικά ότι, η έγκριση δεν ισχύει και δεν θα υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη.

Ιωάννα Ηλιάδη, Χρίστος Μαζανίτης, Γιάννης Τομαδάκης και ο γράφων, κάναμε ρεπορτάζ από τα Λάβαρα και το απολαύσαμε Εν τω μεταξύ καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο στρατιωτικό - αστυνομικό ''μπλόκο'' των Λαβάρων (όλα τα στελέχη άψογα), είδαμε να περνούν για το πεδίο βολής, 2 Μητροπολίτες, ο Μουφτής και οι  τοπικές αρχές της περιοχής. Επίσης η είσοδος επετράπη και σε δεκάδες άλλους επισκέπτες, οι οποίοι με τα κινητά ανά χείρας ''κάλυψαν'' δημοσιογραφικά και για το kranosgr, την άσκηση.

Για το όλο σκηνικό να πούμε ότι τελικά, ο Αnt1 εξασφάλισε αποκλειστικό τηλεοπτικό υλικό το οποίο πρόβαλε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με επιτυχία, όπως και το Armyvoice με το kranosgr και το thrakinea.

Και του χρόνου με υγεία!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ