2019-10-04 14:32:47
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΜΣΟΝΣ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι εκπληκτικές προβλέψεις του Simpsons πριν από 15 χρόνια / ο παπισμός είναι η έδρα του πραγματικού Ανττιχρίστου. Από τότε που ήρθε στην εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ, τα μιμίδια έχουν αναπτυχθεί σε κοινωνικά δίκτυα για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι δημιουργοί των «The Simpsons» γνώριζαν πολύ νωρίτερα. Πολλές πολιτικές, οικονομικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις λέγεται ότι προφητεύτηκαν τα τελευταία χρόνια της σειράς.

Αποκ. 17,9  Εδώ δείχνεται ο νους, ο οποίος έχει την σοφίαν του Θεού. Αι επτά κεφαλαί, επί των οποίων κάθεται η γυναίκα, συμβολίζουν επτά όρη, επάνω εις τα οποία η διεφθαρμένη Ρωμη είναι κτισμένη.

Δαν. 9,27    Κατά μίαν εβδομάδα ετών ο Χριστός θα συνάψη και θα καταστήση ισχυράν και έγκυρον μίαν νέον διαθήκην. Κατά δε το μέσον της εβδομάδος αυτής, που θα προσφερθή η μεγάλη θυσία του λυτρωτού Χριστού, θα τεθή οριστικόν πλέον τέρμα εις τας παλαιάς θυσίας και σπονδάς. Εις δε τον ναόν μου και τον λαόν του Ισραήλ, θα εισέλθουν βδελυραί δυνάμεις καταστροφής και ερημώσεως. Τέρμα δε εις την καταστροφήν θα τεθή όταν συμπληρωθή ο ωρισμένος χρόνος.

Β Θεσ. 2,3  Λαβετε τα μέτρα σας να μη σας εξαπατήση κανείς κατά κανένα τρόπον· διότι η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου δεν θα έλθη, εάν προηγουμένως δεν έλθη η αποσκίρτησις πολλών από την πίστιν, συνέπεια της σκληρύνσεώς των εξ αιτίας των αμαρτιών των και δεν φανερωθή ο άνθρωπος, ο κατ’ εξοχήν αμαρτωλός και υποκινητής προς κάθε αμαρτίαν, ο υιός της απωλείας,

Β Θεσ. 2,4  ο εχθρός και αντίπαλος του Θεού και της αληθείας και ο οποίος θα εξιψώνη τον ευατόν του και θα τον θέτη παραπάνω από κάθε άλλον, που ονομάζεται Θεός η από κάθε άλλον που θα απολαμβάνη σεβασμόν και λατρείαν εκ μέρους των ανθρώπων. Τοσον δε πολύ θα αλαζονευθή αυτός, ώστε θα καθίση ως Θεός στον ναόν του Θεού και θα προσπαθή με πονηρά και δόλια τεχνάσματα να αποδείξη τον ευατόν του, ότι είναι Θεός.

Αποκ. 13,5 Και εδόθη εις αυτό από τον σατανάν βέβηλον στόμα, το οποίον λαλεί αλαζονικάς καυχησιολογίας και βλασφημίας εναντίον του Θεού. Και εδόθη εις αυτό (κατά παραχώρησιν Θεού) η άδεια και η εξουσία να κάμη πόλεμον επί τρία έτη και μισό.

Έτσι, αν το σενάριο τελικής ώρας συνδέεται με κάποιο τρόπο με τη Ρώμη, δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να εξεταστεί για να δημιουργηθεί μια σύνδεση με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, η οποία έχει την έδρα της στη Ρώμη. Ένα πλήθος βιβλικών περασμάτων περιγράφει έναν «Αντίχριστο» που αναφέρει το κίνημα κατά των Χριστιανών στο τέλος του χρόνου (Δανιήλ 9:27, 2 Θεσσαλονικείς 2: 3-4, Αποκάλυψη 13: 5-8). Σήμερα, το παγκόσμιο σύστημα της αντιχριστιανικής τελικής εποχής είναι επικεφαλής του επόμενου παγκόσμιου ηγέτη #PapstFranziskus.

Simpsons verblüffende Vorhersagen / das Papsttum ist der Sitz des wahren Antichristen



[embedded content]



Δείτε την συνέχεια εδώ

https://www.buzzfeed.com/jenlewis/21-times-the-simpsons-bizarrely-predicted-the-future

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ