2019-10-04 18:18:03
Φωτογραφία για Η Apple αυξάνει την παραγωγή του iPhone 11 και 11 Pro κατά 10%
Το iPhone 11 φαίνεται να έχει μια πολύ καλή αρχή, τόσο πολύ ώστε η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή κατά 10%. Αυτό αντιπροσωπεύει με 8 εκατομμύρια επιπλέον αντίγραφα στη παραγωγή του. 

Η αύξηση αυτή μπορεί να εξηγηθεί από τη ζήτηση που υπερβαίνει τις προσδοκίες, σε παγκόσμια κλίμακα. "Αυτή η ζήτηση είναι πολύ πιο απρόβλεπτη από ό, τι αναμενόταν", λέει ένας προμηθευτής της Apple στο Nikkei . "Προηγουμένως, η Apple ήταν αρκετά προσεκτική για το μέγεθος των παραγγελιών. Μετά την αύξηση, ο όγκος παραγωγής που θα προετοιμαστεί για το iPhone 11 θα είναι υψηλότερος από τον περυσινό χρόνο ", πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Apple έχει αναθεωρήσει ελαφρώς τον αριθμό των παραγγελιών για το iPhone 11 Pro Max που προσελκύει (για τώρα ούτως ή άλλως) λίγο λιγότερο από το αναμενόμενο.

Παρά την καλή εκκίνηση, οι προμηθευτές προτιμούν να παραμένουν προσεκτικοί και να δουν εάν οι αυξανόμενες πωλήσεις θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

Πέρυσι, η Apple ζήτησε από τους υπεργολάβους Foxconn και Pegatron να ακυρώσουν μια πρόσθετη παραγωγή του iPhone μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone XR. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Apple έριξε την παραγωγή του iPhone XS και XR κατά 10%. Προς το παρόν, το iPhone 11 φαίνεται να τα πάει καλύτερα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ