2019-10-05 12:47:52
Φωτογραφία για Ο Κέλλας με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ
ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

https://www.larissanet.gr/

Tο μείζον ζήτημα της πρόσληψης νέων γιατρών, τη σταδιακή κατάργηση του εξοντωτικού clawback για γιατρούς και εργαστήρια και τα προβλήματα των οπτικών και των φυσικοθεραπευτών, έθεσε στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχε ο Λαρισαίος πολιτικός με την αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, τον Δ/ντη Στρατηγικού Σχεδιασμού Θεοφάνη Ρηγάτο και τον Οικονομικό Δ/ντη Κων/νο Μπαρούς, εστίασε καταρχήν στην αναγκαιότητα πρόσληψης γιατρών, καθώς δεν έχουν γίνει νέες συμβάσεις τα τελευταία 7 χρόνια. Η διοίκηση του Οργανισμού επεσήμανε ότι δρομολογείται η πρόσληψη 800 νέων γιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Κέλλας, έθεσε ακόμη επιτακτικά το ζήτημα της σταδιακής κατάργησης του εξοντωτικού clawback σε γιατρούς και εργαστήρια, καθώς, αν συνεχιστεί, οι γιατροί οδηγούνται σε απόγνωση και τα εργαστήρια σε κλείσιμο. Επεσήμανε ακόμη, τα προβλήματα των φυσικοθεραπευτών του Ν. Λάρισας, μεταξύ των οποίων την έλλειψη ελεγκτών γιατρών, γεγονός, που καθυστερεί σημαντικά τη θεώρηση των φυσικοθεραπειών.


Τέλος, κατά την συνάντηση, που είχε με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οπτικών, παρόντος του Λαρισαίου πολιτικού, συζητήθηκε η παράταση του ισχύοντος καθεστώτος, αναφορικά με τις συμβάσεις των οπτικών με τον Οργανισμό, μέχρι το τέλος του 2019.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ