2019-10-05 16:40:20
Φωτογραφία για ''Έρωτας μετά'': Το πρόβλημα που φοβούνται στον Alpha
Ξεκίνησε δυναμικά αλλά πηγαίνει πολύ άσχημα πλέον σε ποσοστά τηλεθέασης. Οι επιλογές των τηλεθεατών φέτος είναι πολλές. Και γυρνάνε κανάλι γρήγορα.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στον Alpha για το σύνολο των προγραμμάτων του prime. Με εξαίρεση την «Μουρμούρα» που πήγε καλά στη φετινή πρεμιέρα της και το «Έλα στη θέση μου» που όμως προβάλλεται νωρίτερα ,στις 20.00, τα υπόλοιπα προγράμματα δεν πηγαίνουν καλά. Και η νέα ιδιοκτησία δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια για σπατάλες με αβάντες χρόνου.

Ο «Έρωτας μετά» ,λοιπόν, είναι το πρόγραμμα που κινδυνεύει περισσότερο αυτή τη στιγμή γιατί είναι και μία από τις πιο ακριβές σειρές του σταθμού. Πού είναι το πρόβλημα; Όχι στη σκηνοθεσία αλλά ούτε και στο καστ των ηθοποιών. Εδώ το θέμα ξεκινά από το σενάριο με τα συνεχόμενα πίσω – μπρος ή εμπρός – πίσω ,που θα έλεγε και ο Περίανδρος Πώποτας, που μπέρδεψαν πολλούς τηλεθεατές. Γι’ αυτό και στο εξωτερικό υπήρξαν χώρες που η σειρά έγινε τεράστια επιτυχία και άλλες που πάτωσε και κόπηκε. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ