2019-10-06 17:26:26
Φωτογραφία για Λαμπρή εκδήλωση για τα 60 χρόνια του ομίλου ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ (photos)
Πάνω από 1.200 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Στρούμσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, η εκδήλωση του εορτασμού των 60χρόνων λειτουργίας του Ομίλου επιχειρήσεων ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ, στην έδρα της εταιρείας.

Στη λαμπρή εκδήλωση, αντάξια της μεγάλης και διαχρονικής προσφοράς του ομίλου στο ελληνικό φάρμακο, παρευρέθηκαν πάνω από. .....1.200 καλεσμένοι, ανάμεσα τους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών, φαρμακοποιοί, συνεργάτες της εταιρείας.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους ιδρυτές του Ομίλου κ. Ιωνά και κ. Ιουλία Στρούμσα, στους εργαζομένους της εταιρείας αλλά και σε όλους όσοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον όμιλο όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η ευχαριστήρια ομιλία της Προέδρου του Ομίλου ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ κ. Λία Κουδούνη, που συνοδεύτηκε από προβολή βίντεο με σύντομη ιστορική αναδρομή από το έτος ίδρυσης του Ομίλου μέχρι και σήμερα.


Η κ. Κουδούνη ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και δεσμεύτηκε ο όμιλος να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά και στα επόμενα χρόνια, στηρίζοντας το ελληνικό φαρμακείο.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο

Η έδρα του Ομίλου επιχειρήσεων ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ ΑΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε έκταση 40.000 τμ. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις καλύπτουν εμβαδό 10.000 τμ και αποτελούν το πιο σύγχρονο έργο που έχει κατασκευαστεί στο χώρο του φαρμάκου στην Ευρώπη. Με ανθρώπινο δυναμικό 200 υπαλλήλων εξυπηρετεί άμεσα όλες τις ανάγκες του ελληνικού φαρμακείου. Η εκτέλεση των παραγγελιών και η διαχείριση της αποθήκης γίνεται από αυτοματοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (KNAPP). Ο όμιλος πραγματοποιεί καθημερινά 250 δρομολόγια, σε 36 Νομούς με ιδιόκτητο στόλο 78 οχημάτων και εξυπηρετεί περί τους 2.500 πελάτες έως και 5 φορές την ημέρα σε όλη τη Β. Ελλάδα.

Πηγή: voria.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεισε η πρεμιέρα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκλεισε η πρεμιέρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ