2019-10-07 08:05:58
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ

Σε ανακοίνωση της ο εκπρόσωπος του YPG, όπως μετέδωσε το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, ανέφερε ότι οι Κούρδοι θα πολεμήσουν με όλες τις δυνάμεις τους και οι Τούρκοι εισβολείς θα πληρώσουν πολύ ακριβά την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη.

Παράλληλα και το Κουρδικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, PSK, κάλεσε σε εγρήγορση τους Κούρδους ανατολικά του Ευφράτη και ανακοινώσε ότι έχουν περατωθεί οι προετοιμασίες για την αντιμετώπιση της τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης.

Επίσης ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συριακής Βουλής, δηλαδή το κοινοβουλευτικό όργανο των Κούρδων της Συρίας, Emced Osman, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα κοπούν τα χέρια των Τούρκων αν αρχίσουν οι επιχειρήσεις τους κατά των Κούρδων. Εντωμεταξύ όπως έγινε γνωστό, Αρμένιοι εθελοντές έχουν φτάσει αυτές τις μέρες για πολεμήσουν στο πλευρό των Κούρδων κατά της τουρκικής εισβολής.

Εντωμεταξύ οι Τούρκοι έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από την κουρδική περιοχή Haseke όπου, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ οι Κούρδοι σκάβουν συνεχώς τούνελ για να αντιμετωπίσουν  τον τουρκικό στρατό.

Όλα είναι όπως φαίνεται έτοιμα ενώ οι Τούρκοι ενισχύουν συνεχώς τις δυνάμεις τους. Ερώτημα ; Τι στάση θα κρατήσουν οι Αμερικανοί αλλά και οι Ρώσοι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγώνας δρόμου Run Greece στη Ρόδο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγώνας δρόμου Run Greece στη Ρόδο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ