2019-10-08 18:01:16
Φωτογραφία για Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.1
Η Apple σταμάτησε τη νύχτα για να υπογράφει το iOS 13.1 στους διακομιστές της. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να μεταβούν στη συγκεκριμένη έκδοση του iOS, είτε με ενημέρωση ή με επαναφορά. 

Η απόφαση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά το τελος στην υπογραφή του iOS 12.4.1, του iOS 13 και του iOS 13.1.1 οπου επίσης σταμάτησαν . Όπως μπορούμε να δούμε, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.1.1 πριν από την iOS 13.1 για έναν εκπληκτικό λόγο.

Η μόνη έκδοση που εξακολουθεί να υπογραφεί είναι το iOS 13.1.2. Όποιος θέλει να επαναφέρει ή να ενημερώσει το iPhone, το iPad ή το iPod touch, μπορεί να εγκαταστήσει μόνο αυτό το firmware από σήμερα. Φυσικά, αυτή η επιλογη ισχύει για τα iPhone 6s και τα νεότερα μοντέλα. Όσοι έχουν ένα παλιό iPhone έχουν δικαίωμα σε άλλες πιο παλιές εκδόσεις του iOS επειδή δεν είναι κατάλληλες για το iOS 13.

Η ενημέρωση και η αποκατάσταση έχουν αποκλειστεί για τώρα, αλλά το ελάττωμα Checkm8 (το οποίο υπάρχει σε όλα τα iPhone, από το iPhone 4 έως το iPhone X) θα ξεκλειδώσει την κατάσταση μία από αυτές τις μέρες
. Οι προγραμματιστές θα μπορούν να βασίζονται σε αυτές για να δημιουργήσουν εργαλεία για την εγκατάσταση οποιασδήποτε υπάρχουσας έκδοσης του iOS (εφόσον υπάρχει για τη συσκευή), χωρίς να απαιτείται η υπογραφή της Apple. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμο το πρώτο εργαλείο αλλά οι προγραμματιστές δουλεύουν πυρετωδώς και οι πρώτες εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα....
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ