2019-10-12 20:44:37
Φωτογραφία για Πρέπει να αναβαθμίσετε από το iPhone 7 στο iPhone 11;
Όταν το iPhone 7 βγήκε για πρώτη φορά, ήταν εύκολα μεταξύ των καλύτερων smartphones στην αγορά.Μετά απο λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, το τηλέφωνο είναι τριών ετών και ο χρόνος που το βαραίνει. Αναρωτιέστε αν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο iPhone 11 ή όχι από το iPhone 7;  

Αυτή η αναβάθμιση αξίζει τον κόπο;

Σχεδίαση και προβολή

Το iPhone 7 διαθέτει σχεδιασμό αλουμινίου unibody, Touch ID και οθόνη IPS LCD 4,7 ιντσών ή 5,5 ιντσών. Σε σύγκριση, με το iPhone 11 που διαθέτει ένα σχέδιο που είναι λίγο πιο κάτω από το ακριβότερο το iPhone 11 Pro . Ενώ χάσει το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, έρχεται με πλαίσιο από αλουμίνιο, το οποίο είναι τοποθετημένο επάνω του από το πιο ανθεκτικό γυαλί του κόσμου στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Οι μικρότερες στεφάνες και η έλλειψη Touch ID σημαίνουν ότι το iPhone 11 συσκευάζει μια μεγαλύτερη οθόνη 6.1 ιντσών Liquid Retina σε ένα σώμα που δεν είναι μεγαλύτερο από το iPhone 7 Plus
. Η οθόνη Liquid Retina στο iPhone 11 είναι καλύτερη από αυτή που βρίσκεται στη σειρά iPhone 7 με κάθε τρόπο. Ενώ το iPhone 7 Plus διαθέτει ανάλυση Full HD, το iPhone 11 παρά το ότι έρχεται με μια μεγαλύτερη οθόνη 6,1 ιντσών διαθέτει ανάλυση HD + (1792 x 828). Ωστόσο, για καθημερινή χρήση, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά στην ανάλυση μεταξύ των δύο συσκευών.

Το γυάλινο σώμα του iPhone 11 σημαίνει επίσης ότι υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση την οποία το iPhone 7 στερείται. Όσο για το αναγνωριστικό επαφής ταυτότητας με το πρόσωπο, ενώ πολλοί άνθρωποι προτιμούν το Touch ID, το τελευταίο είναι σίγουρα πιο βολικό στη χρήση.

Ταχύτητα

Το τσιπ A10 Fusion μέσα στο iPhone 7 ήταν ένα τέρας όταν πρωτοεμφανίστηκε. Αν και εξακολουθεί να κρατάει αρκετά καλά, το τσιπ A13 Bionic στο εσωτερικό του iPhone 11 είναι σε ένα διαφορετικό νέο πρωτάθλημα εντελώς. Όχι μόνο είναι ουσιαστικά πιο ισχυρό, αλλά και πιο αποδοτικό. Είναι στην πραγματικότητα η ταχύτερη CPU και GPU που θα βρείτε μέσα σε ένα smartphone αυτή τη στιγμή.

Για την καθημερινή χρήση, το iPhone 7 μπορεί να λειτουργήσει καλά αλλά έχει την τάση να αγωνίζεται να τα καταφέρει όταν τρέχει βαριά παιχνίδια όπως PUBG και Asphalt 9. Το iPhone 11 έρχεται επίσης με περισσότερη μνήμη RAM (4GB) που σημαίνει ότι θα έχει καλύτερη απόδοση από το iPhone 7 σε πολλαπλές εργασίες.

Φωτογραφική μηχανή

Δεν είναι μόνο η εμφάνιση, ο σχεδιασμός και η απόδοση στα οποία το iPhone 11 είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά από το iPhone 7. Αν χρησιμοποιείτε πολύ την κάμερα του iPhone σας, απλά αναβαθμίστε στο iPhone 11. Το άλμα στην ποιότητα της εικόνας είναι τεράστιο και θα είναι άμεσα αντιληπτό, ειδικά σε σενάρια χαμηλού φωτισμού.

Μην ξεγελιέστε κοιτάζοντας το φύλλο προδιαγραφών του iPhone 7 Plus και του iPhone 11 και πιστεύοντας ότι έρχονται με την ίδια ρύθμιση της κάμερας. Ενώ το iPhone 11 έρχεται με ένα πρωτεύον φακό 12 ΜΡ επίσης, αλλά και ο αισθητήρας και η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετικά ανώτερη από το iPhone 7.

Σε σύγκριση με το iPhone 7 Plus, το iPhone 11 χάνει τον αισθητήρα 2 τηλεφακών. Αντίθετα, έρχεται με αισθητήρα 12MP ultra-ευρείας γωνίας, ο οποίος κατά τη γνώμη μου θα είναι πιο χρήσιμος στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, εκτός από τις φωτογραφίες πορτρέτου, ο τηλεφακός στο iPhone 7 Plus δεν ήταν πραγματικά τόσο χρήσιμος.

Οι δυνατότητες εγγραφής βίντεο του iPhone 11 είναι επίσης αισθητά καλύτερες από το iPhone 7. Ενώ και τα δύο τηλέφωνα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K, η ποιότητα των βίντεο που έχουν τραβήξει στο iPhone 11 είναι καλύτερη με υψηλότερο δυναμικό εύρος και καλύτερη σταθεροποίηση.

Η μπροστινή κάμερα στο iPhone 11 είναι επίσης ένα αξιοσημείωτο βήμα από την κάμερα FaceTime HD 7MP 7MP. Δεν έχει μόνο υψηλότερη ανάλυση 12MP, αλλά έχει επίσης ένα ελαφρώς ευρύτερο οπτικό πεδίο. Το τελευταίο θα σας επιτρέψει να χωρέσετε ένα μικρό κομμάτι περισσότερων ανθρώπων στις εικόνες σας. Η μπροστινή κάμερα του iPhone 11 μπορεί επίσης να καταγράφει βίντεο 4K καθώς και 'selfies'αργά βίντεο. Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου ή απλά χρησιμοποιήστε την κάμερα στο iPhone 7 σας, το βελτιωμένο σύστημα της κάμερας θα αποτελέσει βασικό λόγο για την αναβάθμιση στο iPhone 11.

Συνδεσιμότητα

Ένας άλλος τομέας όπου το iPhone 11 φέρνει τόσα πολλά καινούρια πράγματα στο τραπέζι και κάνει το iPhone 7 να μοιάζει απαρατήρητο. Το iPhone 11 διαθέτει μόντεμ Gigabit LTE μαζί με 2 × 2 MIMO. Δεν περιλαμβάνει στο εσωτερικό του 4 × 4 MIMO όπως το πιο ακριβό iPhone 11 Pro αδερφάκι του, αλλά θα παρατηρήσετε ακόμα καλύτερη καλωδιακή λήψη και ταχύτητα δεδομένων στη συσκευή.

Το iPhone 11 διαθέτει επίσης Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC με λειτουργία Reader και το νέο τσιπ Ultra Wideband της Apple που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο AirDrop και πολλά άλλα.

Ίσως να πιστεύετε ότι το iPhone 7 διαθέτει επίσης πολύ καλά, Wi-Fi, 4G και Bluetooth, αλλά αυτά τα πρότυπα έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Πίσω όταν ανακοινώθηκαν τα iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, οι περισσότεροι άνθρωποι που ήθελαν καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας κατέληξαν να είναι από τους τελευταίους με την χειρότερη μπαταρία. Τρία χρόνια αργότερα, το iPhone 11 αλλάζει εντελώς το παιχνίδι με την εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το τηλέφωνο μπορεί εύκολα να διαρκέσει 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση με μέτρια έως και μεγάλη χρήση. Το iPhone XR του περασμένου έτους ήταν ήδη γνωστό για τη διάρκεια ζωής της καθ 'όλη τη διάρκεια της μέρας και η Apple κατάφερε να το βελτιώσει κατά μία ώρα στο iPhone 11 φέτος.

Το μόνο απογοητευτικό πράγμα εδώ είναι ότι το iPhone 11 συνεχίζει να διαθέτει τον ίδιο φορτιστή 5W με το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus. Έρχεται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστά τον φορτιστή. Το iPhone 11 υποστηρίζει επίσης την ασύρματη φόρτιση, που σημαίνει ότι η συμπλήρωση της μπαταρίας του τηλεφώνου είναι πολύ βολική εάν φτάσετε στη θέση ενός ασύρματου φορτιστή στο γραφείο σας.

Τιμή

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει περισσότερα από ό, τι προσφέρει το iPhone 7 / Plus, το iPhone 11 είναι στην πραγματικότητα φθηνότερο από αυτό. Το iPhone 7 Plus εφτασε τότε στα $ 769 όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά. Σε σύγκριση, το iPhone 11 ξεκινά από 699 δολάρια. Εάν το iPhone 7 είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μπορείτε εύκολα να το πουλήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε λιγότερα για το iPhone 11 από την τσέπη σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ