2019-10-14 01:25:10
Φωτογραφία για Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών που αναζητούσε η Γερμανία
Από το 2018 αναζητούσαν οι αρχές της την Γερμανίας έναν 22χρονο Αλβανό για τον οποίο

είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για μεταφορά ναρκωτικών, αλλά συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, όταν επιχείρησε να περάσει στην πατρίδα του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι ήταν καταζητούμενος και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό αλλοδαπό και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που δρομολογεί την έκδοσή του στη Γερμανία.

*** Παράνομα είχαν περάσει στην Ελλάδα τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 37, 36, 32 και 37 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας. Από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ποινής φυλάκισης ενός έτους και ενός μηνός με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ.


*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 29χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή και παράβαση υγειονομικής διάταξης, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 36χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Αττικής για κλοπή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Στα Φάρσαλα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 48χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ