2019-10-14 09:25:02
Φωτογραφία για Πάλι στο Άμυνας ο Αβραμόπουλος;
Σύμφωνα με χθεσινό (13-10-2019) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ»:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του μήνα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιστρέφει στα πατρώα εδάφη και, όπως έχει δηλώσει, στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

Περιμένει, λοιπόν, στον κατάλληλο χρόνο το νεύμα του πρωθυπουργού και για την επιστροφή του σε κυβερνητικά καθήκοντα, διότι η διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας πρέπει να θεωρείται αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έχει υποσχεθεί κεντρικό ρόλο. Ένας τέτοιος ρόλος μπορεί να είναι εκείνος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, όπου είχε θητεύσει και παλιότερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τέως υπουργός Άμυνας, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, σε συνέντευξή του έπλεξε το εγκώμιο του Αβραμόπουλου για τη θητεία του στο υπουργείο.

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ 13/10/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr]

__________________


Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη θέση του...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη θέση του...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ