2019-10-14 17:15:37
Φωτογραφία για Απο την επιτυχία στην αποτυχία της χρονιάς.
Και μπορεί στον ΑΝΤ1 να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας κι έχουν το χιτ της χρονιάς, θα πρέπει σίγουρα να προβληματισμούς αφού έχουν επίσης και την αποτυχία της χρονιάς. Και μπορεί κάποιοι να ρίχνουν ευθύνες στην  Γιώτα Σπανού για την πολύ κακή πορεία του THE FINAL 4 απ ότι φαίνεται γενικά στο κανάλι χειρίστηκαν λάθος το συγκεκριμένο πρόγραμμα απο το κάστ που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο μέχρι και το ίδιο το πρόγραμμα...που ενώ είναι κάτι φρέσκο το βαριούνται μέχρι και οι ίδιοι που συμμετέχουν .

Το show του ΑΝΤ1 (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι) δε θυμίζει σε τίποτα το κανάλι που ήξερε να κάνει λαμπερά talent show. Απο το άθλιο Studio μέχρι την επιτροπή Από τη μια η Φουρέιρα να παρακαλά τη Ζέτα να το τελειώσει (και καλά δεν άντεχε να ακούσει τόσο καλά ταλέντα (lol) ) τον Χατζηγιάννης να φορά το πανωφόρι του , σα να λέει "άντε να το κάνουμε να φεύγω", και τη Ζέτα να βγαίνει τόσο απλά έξω στη σκηνή χωρίς καμία λάμψη.


Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του καναλιού ήταν που οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν από πριν τους FINAL 4. Κι όμως, το καλοκαίρι σε συσκέψεις, όλοι τους έλεγαν ότι αυτοί οι 4 θα πρέπει να βγουν και να γίνουν πολύ γνωστοί πριν ξεκινήσει το show,πράγμα που δεν έγινε και δεν θα γίνει και μετά το show.

Δυστυχώς το πρόγραμμα σημειώνει τη χειρότερη απόδοση στο κανάλι, κι αν ο Τζώρτζης Ποφάντης νομίζει ότι μπορεί να κρύψει την αποτυχία του, με την επιτυχία που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάνει μεγάλο και τραγικό λάθος.

Προφανώς η αλλαγή μέρας θα έδινε κάποιες μονάδες στο πρόγραμμα, όχι όμως τόσες που να ικανοποιήσει το κανάλι. 

 Πάντως η απορία μου γιατί τελικά το Rising Star έμεινε στο συρτάρι ενώ έκανε επιτυχία και με σκληρό ανταγωνισμό τότε (δες Suvivor με 50%+), δεν θα απαντηθεί ποτέ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ