2019-10-19 10:31:28
Φωτογραφία για Μεγάλη ανατροπή! Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ νέος πρόεδρος στο ΦΟΔΣΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!
           Έγινε η μεγάλη ανατροπή στο ΦΟΔΣΑ που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Παλαίρου, με τον Θανάση Κασόλα (επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας) να εκλέγεται πρόεδρος. 

      Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ δεν προέρχεται απο την παράταξη που κυβερνά το Δήμο (της πλειοψηφίας), αλλά απο την αντιπολίτευση. 

     Σίγουρα η ήττα του Δημάρχου Αποστολάκη είναι αποτέλεσμα της αδιέξοδης και λανθασμένης πολιτικής του, για την οποία είχε μιλήσει έγκαιρα ο μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής που με τις νηφάλιες και εποικοδομητικές τοποθετήσεις του, με έντονο και επίμονο τρόπο προσπάθησε να την αποτρέψει.

Αναλυτικά απο ΚATOYNA NEWS        Ο Θανάσης Κασόλας πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας

      Απο πληροφορίες του katouna news o Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας συνήλθε χθες στην πρώτη φορά μετά της Δημοτικές εκλογές σε συνεδρίαση για εκλογή προέδρου και εκτελεστικής. 


       Ο Φο.Δ.Σ.Α αποτελείται από 5μελές συμβούλιο: 3 από το Δήμο Ακτίου –Βόνιτσας και 2 από το Δήμο Ξηρομέρου........  

       Από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας τα μέλη είναι: Γεώργιος Αποστολάκης, Τσακάλης Κώστας και Κασόλας Θανάσης, ενώ από την Δήμο Ξηρομέρου: ο Τριανταφυλλάκης Γιάννης (Δήμαρχος Ξηρομέρου) και Γερόλυμος Σωτήρης. 

Κατα την ψηφοφορία Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θανάσης Κασόλας και αντιπρόεδρος Γερόλυμος Σωτήρης. 

Και για την εκτελεστική Επιτροπή: Θανάσης Κασόλας, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Γερόλυμος Σωτήρης με αναπληρωτή των Κώστα Τσακάλη. 

         Αξίζει να σημειώσουμε πως το πενταμελές συμβούλιο του Φο.Δ.Σ.Α αποτελούνταν μέχρι χθες από τον πρόεδρο Γιώργο Κατσαμπίρη και μέλη Στούπα Θεόδωρο και Κασόλα Αθανάσιο από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και  Γαλούνης Ερωτόκριτος και Λαινάς Κωνσταντίνος από το Δήμο Ξηρομέρου. 

            Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) είναι αρμόδιοι για την υλοποίηση των ολοκληρωμένων σχεδίων για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) καθώς και την ορθή λειτουργία των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υπόχρεοι φορείς για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.

Πηγή: https://katounanews.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ