2019-10-19 11:20:19
Φωτογραφία για Τέλος και η διευθύντρια - Αναβρασμός στην εφημερίδα
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την εφημερίδα ,Documento, του Κώστα Βαξεβάνη. Τελευταία και πιο σημαντική, σε επίπεδο στελέχους, είναι η αποχώρηση της επί χρόνια διευθύντριας του φύλλου, Βάλιας Μπαζού. Η εξέλιξη αυτή ενισχύει τη φημολογία που θέλει τον γνωστό εκδότη να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην αναστολή έκδοσης του φύλλου. 

Η ίδια η δημοσιογράφος έγραψε στα σόσιαλ μίντια για την αποχώρησή της: «Μετά από 3 συναρπαστικά χρόνια αποφάσισα να αποχωρήσω από το Documento. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Κώστα και όλους τους συναδέλφους στην εφημερίδα και το documentonews. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια από καρδιάς». 

Το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να φεύγουν ακόμη και τα διευθυντικά στελέχη, που ταυτίστηκαν με τον Κώστα Βαξεβάνη, καταδεικνύει και το κλίμα που διαμορφώνεται στους κόλπους της Κυριακάτικης εφημερίδας. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκδοτικής επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις τρέχουν και είναι ραγδαίες.

Media.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ