2019-10-20 13:10:16
Φωτογραφία για Εύρεση εργασίας μέσω ΟΑΕΔ - Πώς βρίσκω online δουλειά
Το site του ΟΑΕΔ παρέχει τη δυνατότητα να βρίσκετε μόνοι σας ανοιχτές θέσεις εργασίας, εισάγοντας τα στοιχεία που αφορούν την περιοχή, καθώς και την ιδιότητά σας.

Ο ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) & τα υποκαταστήματά του σε όλη τη χώρα, μας επιτρέπουν να κανονίζουμε προγραμματισμένα (ή μη) ραντεβού με τους εργασιακούς του συμβούλους, οι οποίοι μπορούν να μας καθιστούν ενήμερους για τις νέες ή ανοιχτές θέσεις εργασίας που αφορούν τα δικά μας τυπικά προσόντα.

Ωστόσο, ακριβώς το ίδιο ισχύει με τις παροχές του site του ΟΑΕΔ, αφού υπάρχει ξεχωριστή λειτουργία, μέσα από την οποία μπορούμε να αναζητούμε εμείς οι ίδιοι αυτές τις θέσεις εργασίας!

Η διαδικασία μέσω ΟΑΕΔ

Αρχικά, μπαίνουμε στο www.oaed.gr και στην αρχική σελίδα, βλέπουμε περίπου στο μέσον της σελίδας, ένα τμήμα με ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα που στα αριστερά του γράφει «Αναζήτηση Θέσης Εργασίας«, όπως παρακάτω.


Στο σημείο αυτό έχουμε 2 επιλογές. Να κάνουμε απλή αναζήτηση ή σύνθετη αναζήτηση. Στην πρώτη περίπτωση, πατάμε άμεσα τα 3 πρώτα γράμματα της ειδικότητας που μας ενδιαφέρει στο λευκό κενό πλαίσιο και επιλέγουμε και την περιφέρεια στην οποία αναζητούμε εργασία, από την υπάρχουσα λίστα.

Στη συνέχεια πατάμε «Αναζήτηση» και ανοίγει μια λίστα με εργασίες ή γράφει πως «Δε βρέθηκαν αγγελίες».

Στη περίπτωση της «Σύνθετης Αναζήτησης», για να ανοίξει πατάμε τα αντίστοιχα μικρά μπλε γράμματα στα αριστερά & οδηγούμαστε σε μια νέα σελίδα στην οποία μας δίνονται περισσότερες επιλογές, κάνοντας πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή μας.

Και τώρα, πληκτρολογούμε την Ειδικότητα που μας ενδιαφέρει, την Περιφέρεια που επιθυμούμε, καθώς & τους Δήμους, το Είδος Απασχόλησης, αλλά & το Επίπεδο Εκπαίδευσης που διαθέτουμε. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας με τα κριτήρια που έχουμε επιλέξει, θα εμφανιστεί μια λίστα με τις θέσεις εργασίας.

Στην 3η στήλη που σας εμφανίζει βλέπετε τον «Κωδικό Αγγελίας» της θέσης εργασίας. Με αυτό τον κωδικό μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας στον ΟΑΕΔ και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Ο εργασιακός σύμβουλος του ΟΑΕΔ μπορεί να στείλει το βιογραφικό σας στον κωδικό αυτό.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ