2019-10-20 18:29:16
Φωτογραφία για IOS 13 jailbreak: Πλησιάζει η ώρα της κυκλοφορίας του Checkra1n
Το Checkra1n βρίσκεται σε εξέλιξη από τους προγραμματιστές. Αυτό το εργαλείο, που βασίζεται στο ελάττωμα του Bootrom Checkm8, θα είναι σε θέση να κάνει jailbreak στο iOS 13 και πιθανώς προηγούμενες εκδόσεις, όπως το iOS 12. Αναπτύσσεται εν μέρει και από τον γνωστό Luca Todesco, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει εργαλεία jailbreaks στο παρελθόν.  

Με μια εικόνα στο λογαριασμό του στο Twitter με το Checkra1n δείχνει ένα iPhone SE και ένα iPod touch 7ης γενιάς. Και τα δύο βρίσκονται στο iOS 13 (όπως αποδεικνύεται από την παρουσία της εφαρμογής Locate) και έχουν την εφαρμογή Checkra1n. Αυτό θα κάνει jailbreak συσκευή του, αλλά οι συγγραφείς του Checkra1n παραμένουν ασαφείς σχετικά με τις λεπτομέρειες για τώρα, επειδή το εργαλείο είναι ακόμα σε εξέλιξη.

"Το Checkra1n έχει σχεδιαστεί για να είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία", εξηγεί ο Luca Todesco. "Η ομάδα έχει κάνει πολύ δουλειά για να εξασφαλίσει μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία jailbreak. Με εκπλήσσει πόσο γρήγορο [το Checkra1n] είναι κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη εξέλιξη που παίρνει " , πρόσθεσε. Χωρίς ωστόσο να αναφερει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.


Ως υπενθύμιση, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του checkm8 είναι ότι είναι υλικό και δεν μπορεί να αποκλειστεί από την Apple με μια ενημέρωση του iOS . Αφορά όλες τις συσκευές που διαθέτουν επεξεργαστή μεταξύ του A5 και του A11. Στα iPhone, αυτό αφορά τα μοντέλα μεταξύ του iPhone 4S και του iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone X.

pic.twitter.com/svVUooGF4j

— checkra1n (@checkra1n) October 19, 2019
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα  νέα του τηλεορασόπληκτου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα νέα του τηλεορασόπληκτου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ