2019-10-21 08:57:17
Φωτογραφία για “Γαλάζιο μπλόκο” στην “πονηρή” τροπολογία για τον “χακί συνδικαλισμό”
Το Militaire.gr είχε γράψει εδώ και μέρες ότι ένα τμήμα της ΝΔ, επιμένει  να προκαλεί στις ΕΔ ,αναταραχή επιβάλλοντας τη δική της άποψη γι΄ αυτό που ονομάζουμε “χακί συνδικαλισμό”.

Το “μοντέλο συνδικαλισμού” που έχει επικρατήσει στα Σώματα Ασφαλείας, όπου κάθε πρωί κάποιος συνδικαλιστής μιλά σε τηλεοπτικά στούντιο για επιχειρησιακά θέματα, φαίνεται ότι αρέσει σε κάποιους και για τις ΕΔ.

Ευτυχώς υπάρχουν αντιστάσεις ισχυρές εντός της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγαλώνει ο αριθμός βουλευτών της ΝΔ που εναντιώνονται στην τροπολογία που φημολογείται ότι θα κατατεθεί την ερχόμενη Πέμπτη, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για τον συνδικαλιστικό νόμο.

Είναι προφανές ότι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν καταλάβει ότι σε περίπτωση που οι “σκληροί της δεξιάς” περάσουν την τροπολογία θα προκληθούν μεγάλες φουρτούνες όχι μόνο στις ΕΔ, αλλά και στο κυβερνών κόμμα.

Οι ΕΔ χρειάζονται πάντα, αλλά ειδικά αυτή τη περίοδο ΑΠΟΛΥΤΗ ηρεμία και προσήλωση στην αποστολή τους. Προσωπικές φιλοδοξίες, προσδοκίες αλλά και αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση και όποιος δεν το καταλαβαίνει μόνο κακό κάνει. Αυτά ισχύουν πρωτίστως για πολιτικούς που δεν διστάζουν να παίξουν ακόμη και με τις ΕΔ προκειμένου να μαζέψουν ψηφαλάκια.

https://www.militaire.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ