2019-10-21 11:32:25
Φωτογραφία για Μαθητές χαιρετούν στρατιωτικά τον Ακάρ μέσα σε σχολείο [video]
Με στρατιωτικό χαιρετισμό υποδέχθηκαν τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ μαθητές κατά την επίσκεψή του στο σχολείο από το οποίο είχε αποφοιτήσει.

Οι μαθητές υποδέχθηκαν τον υπουργό Άμυνας με στρατιωτικό χαιρετισμό τον οποίο και ανταπέδωσε μια κίνηση την οποία υιοθέτησε και ο ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης του τουρκικού στρατού στην βόρεια Συρία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τους μαθητές που περίμεναν τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας και όταν αυτός μπήκε αίθουσα, όλοι οι μαθητές σηκώθηκαν, χαιρέτισαν στρατιωτικά ενώ τραγούδησαν τον ύμνο του σχολείου.

Κατά την ομιλία του Χουλουσί Ακάρ επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και συμβούλευσε τα παιδιά να επενδύσουν στη μόρφωσή τους. Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της πειθαρχίας λέγοντας ότι η πειθαρχία χρειάζεται παντού, όχι μόνο στον στρατό ενώ συμβούλευσε τους μαθητές να φροντίζουν τους οικογενειακούς δεσμούς.

Σε ερώτηση μαθητή για την επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, ο Ακάρ απάντησε ότι «η ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα επιτρέψουμε οποιονδήποτε κίνδυνο και απειλή εναντίον των συνόρων μας και του λαού μας στα νότια της χώρας».
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ