2019-10-21 21:00:39
Φωτογραφία για Τι θα γίνει με το «My style rocks Gala»;
Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να επιστρέψει το "My style rocks" στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. 

Αυτό που αποτελεί ένα ερωτηματικό είναι το τι θα συμβεί με το "My style rocks Gala". Και τις δύο προηγούμενες σεζόν, προβαλλόταν ένα έξτρα βραδινό επεισόδιο στην prime time της Παρασκευής. 

Φέτος, όμως, καμία μέρα δεν είναι διαθέσιμη, καθώς Δευτέρα-Πέμπτη οι prime time έχουν κατακλυστεί από τις "8 λέξεις", τις Παρασκευές-Κυριακές έχει το "The Voice of Greece" και τα Σάββατα το "Στην υγειά μας ρε παιδιά". 

Σε αντίστοιχη περσινή περίπτωση με το "Power of Gala", υπήρχε περίοδος που είχε προγραμματιστεί στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής, ωστόσο και το ΣΚ όλο το πρόγραμμα είναι "κλειδωμένο" με τις εκπομπές "Dot", "Μαζί σου τα Σαββατοκύριακα" και "Αδύναμος Κρίκος".

Λέτε να έχουμε εκ νέου ανατροπή στο πρόγραμμα για να χωρέσει το "Gala"; Λέτε να μη δούμε καθόλου το "Gala"; Λέτε το απογευματινό επεισόδιο της Παρασκευής να αποκτήσει μορφή "Gala";

To σίγουρο είναι πως ο Αντζούν έχει κάποια συγκεκριμένα στάνταρ για τις παραγωγές και ένα από αυτά είναι η ύπαρξη αυτών των ειδικών επεισοδίων για τα καθημερινά του ριάλιτι. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ