2019-10-23 10:21:45
Φωτογραφία για Τώρα που εξοικονομήθηκαν χρήματα να Χορηγήσετε είδη ιματισμού στα στελέχη ΣΞ (ΠΙΝΑΚΑΣ-ΕΓΓΡΑΦΑ)
Θέματα που αφορούν τη Χορήγηση ειδών ιματισμού στα στελέχη του ΣΞ τίθενται με έγγραφο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) που απευθύνει προς τον Α/ΓΕΣ και το κοινοποιεί προς βουλευτές ΒτΕ και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και της αντίστοιχης στρατιωτικής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η επιστολή αυτή της ΠΟΕΣ έχει ως ακολούθως:

ΘΕΜΑ: Χορήγηση Ειδών Ιματισμού

ΣΧΕΤ: Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 497/21.10.2019 έγγραφο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.

Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.), με το οποίο αιτείται και μετά την απάντηση του ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή περί εξοικονόμησης ετησίως ποσού ύψους ενός εκατομμυρίου εκατόν τριάντα τεσσάρων χιλιάδων (1.134.000) ευρώ, από την κατάργηση χορήγησης της τρίτης στολής στους οπλίτες θητείας, η κατά κρίση σας ανάληψη ενεργειών, προκειμένου να χορηγηθούν σε όλα τα στελέχη του ΣΞ, το συντομότερο δυνατό τα οφειλόμενα υποχρεωτικά και προβλεπόμενα είδη ιματισμού, ώστε τούτα (τα στελέχη) να μπορούν να ανταποκρίνονται οποτεδήποτε καλούνται στις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με την ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) προβλέπεται η χορήγηση των παρακάτω κυρίων ειδών:

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ