2019-10-24 18:05:34
Φωτογραφία για Έρχεται «κοινωνικό μέρισμα» τα Χριστούγεννα και για τους απόστρατους (ΒΙΝΤΕΟ)
Έρχεται κοινωνικό μέρισμα τα Χριστούγεννα και για τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), το ΓΕΕΘΑ έχει αποστείλει ήδη έγγραφο στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού με το οποίο ζητάει από το διοικητικό του συμβούλιο να εξετάσει αν υπάρχουν τα οικονομικά περιθώρια προκειμένου να δοθεί ένα επιπλέον μέρισμα, εντός Δεκεμβρίου στους περίπου 60.000 δικαιούχους αποστράτους του Στρατού Ξηράς.

H παροχή θα αφορά και τους υπόλοιπους στρατιωτικούς συνταξιούχους καθώς το ίδιο έγγραφο αναμένεται να φτάσει και στα Μετοχικά Ταμεία τόσο του Ναυτικού όσο και της Αεροπορίας.

Η έξτρα ενίσχυση στην περίπτωση που τελικώς αποφασιστεί να δοθεί, θα αφορά περίπου σε 120.000 απόστρατους συνταξιούχους. Η οικονομική κατάσταση κάθε Ταμείου θα κρίνει όχι μόνο το εάν καταβληθεί η έξτρα παροχή αλλά και το ύψος της. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να έχουν ληφθεί έως το τέλος του επόμενου μήνα. Τον τελευταίο λόγο για την καταβολή του «δώρου» τον έχουν τα διοικητικά συμβούλια των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων. Το μέρισμα που σχεδιάζεται να χορηγηθεί στους απόστρατους του Στρατού Ξηράς, φθάνει έως και τα 203,77 ευρώ το μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
staratalogia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ