2019-10-26 18:31:30
Φωτογραφία για Το ευρωπαικό beach party του Brexit αναμένεται να λάβει παράταση
Οι διοργανωτές του πάρτι σκόπευαν να αποχωρήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο με συγκροτήματα από ολόκληρη την ΕΕ και φαγητά και ποτά από την Ολλανδία, τη Γαλλία, της Γερμανία και την Ιταλία

Ένα beach party στη μικρή ολλανδική πολλή Βάικ ανν Ζι στη Βόρεια Θάλασσα κινδυνεύει να γίνει ... θύμα της παράτασης του Brexit. Οι διοργανωτές είχαν σκεφτεί να διοργανώσουν ένα πάρτυ την ημέρα αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ήτοι την 31η Οκτωβρίου, στην παραλία της Ολλανδίας απέναντι από το νησί της Μεγάλης Βρετανίας με καλεσμένους από όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ. Ωστόσο οι παλινωδίες στη Βουλή των Κοινοτήτων και η αναμενόμενη απόφαση των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ να δώσουν μια ακόμα παράταση στο Λονδίνο, μεταθέτουν το ίδιο το πάρτι.

Οι διοργανωτές του πάρτι, η ιδέα του οποίο ξεκίνησε μέσω κοινωνικών δικτύων, επιθυμούσαν να πουν επισήμως «αντίο» στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα φαντασμαγορικό πάρτι που εκτός από συναυλίες με συγκροτήματα από πολλές χώρες της ΕΕ θα περιελάμβανε φαγητά και ποτά, όπως ολλανδικές πατάτες, γαλλικά κρασιά, γερμανικές μπύρες και ιταλικά αλλαντικά.


Η αδυναμία όμως του Λονδίνου να αποχωρήσει από την ΕΕ, αναγκάζει τους διοργανωτές να ακολουθήσουν τις άγνωστες... βουλές, της Βουλής των Κοινοτήτων. Οι χιλιάδες άνθρωποι από ολόκληρη την ΕΕ που έχουν ήδη πληρώσει το εισιτήριο των 19,73 ευρώ (κόστος που θυμίζει το έτος προσχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, δηλαδή το 1973) θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του πάρτι θα καθοριστεί βάσει των αποφάσεων που θα ληφθούν στις Βρυξέλλες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ