2019-10-27 09:01:15
Φωτογραφία για Μητσοτάκης - Παναγιωτόπουλος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης
 Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να παραστεί στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλεως Άγιο Δημήτριο, την επέτειο απελευθερώσεως και την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Στους εορτασμούς παραβρίσκονται επίσης ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου παρέστησαν το πρωί στην επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Τη Δοξολογία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Σάββας Αγγελίδης, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το μεσημέρι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε στην Πλατεία Αριστοτέλους τις στρατιωτικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν από ένοπλα και άοπλα τμήματα αποδόσεως τιμών. Στη συνέχεια παραβρέθηκε με τη στρατιωτική ηγεσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης όπου παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας.    
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ