2019-10-29 17:28:25
Φωτογραφία για Τα κέρδη της Apple κατέρρευσαν στην Ινδία κατά το τρίτο τρίμηνο
Η Apple δεν καταφέρνει να βγει από την παγίδα σε μια ινδική αγορά που κυριαρχείται από συσκευές χαμηλού κόστους . Παρά τις ορισμένες "καλές" ειδήσεις (εξουσιοδότηση για το άνοιγμα ενός καταστήματος της Apple , μετεγκατάσταση της κινεζικής παραγωγής στην Ινδία, η κατάσταση των Καλιφορνέζων συνεχίζει να επιδεινώνεται. 

Στο τρίτο τρίμηνο, οι πωλήσεις της Apple μειώθηκαν κατά 19% στην Ινδία, και αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα κέρδη, καθώς κατέρρευσε το 70% την ίδια περίοδο.

Παρά αυτό τη τεράστια οπισθοδρόμηση, οι πωλήσεις του iPhone αναμένεται να αυξηθούν και πάλι το 2020, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη του Tarun Pathak , Αναπληρωτή Διευθυντή της Έρευνας του Counterpoint. Η (λίγο) πιο ελκυστική τιμή για το iPhone 11, η άφιξη του μελλοντικού iPhone SE 2 και οι φορολογικές εκπτώσεις που σχετίζονται με την τοπική παραγωγή iPhone (-20% φόροι) θα μπορούσαν να επιτρέψουν στην Apple να επιστρέψει την κατάσταση υπέρ της. Μετά από όλα, χάρη στις διαδοχικές περικοπές των τιμών στο iPhone XR (ακόμα σε πώληση), αυτό το μοντέλο έχει γίνει ένα από τα 10 best-seller smartphones στην Ινδία μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Και η ζήτηση θα ήταν αρκετά σταθερή για το iPhone 11.

Ο μεγάλος νικητής στην ινδική αγορά είναι η BK Electronics, της οποίας οι πωλήσεις smartphone Realme έχουν εκραγεί κατά 800% το τελευταίο τρίμηνο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ