2019-10-30 20:09:33
Φωτογραφία για Deep Fusion: Πώς λειτουργεί και πώς να το χρησιμοποιήσετε
Κατά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11, η Apple μίλησε για την τεχνολογία Deep Fusion. Και με την κυκλοφορία του iOS 13.2, οι χρήστες μπορούν τώρα να εξερευνήσουν αυτή τη νέα τεχνολογία για να κάνουν την εμπειρία της φωτογραφικής μηχανής αξέχαστη. Αυτή η τεχνολογία tου Deep Fusion θα λειτουργήσει μόνο σε iPhone 11 Pro Max, 11 Pro και iPhone 11.  

Σύμφωνα με την Apple, είναι μια "υπολογιστική φωτογραφική επιστήμη" για το iPhone και τη σειρά 11. Ακόμη και για τους συνηθισμένους χρήστες, η Deep Fusion είναι κάτι που μπορεί να αυξήσει και να ενισχύσει την εμπειρία της φωτογραφίας iPhone. Το Deep Fusion είναι ένα προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιεί τον κινητήρα Neuronal Bionic A13 για να τραβήξει εικόνες με δραματικά καλύτερη υφή, λεπτομέρεια και μειωμένο θόρυβο στο χαμηλότερο φως ... "

Εκείνοι που είναι υπερήφανοι είναι ιδιοκτήτες των συσκευών της σειράς iPhone 11 όπου θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Deep Fusion στα iPhones τους και πώς λειτουργεί η νέα τεχνολογία.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Deep Fusion στο iPhone 11 Pro Max, 11 Pro και iPhone 11

Η Deep Fusion θα λειτουργήσει χωρίς την βοήθεια σας. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε επιλογή στην εφαρμογή "Κάμερα" όταν την εκκινήσετε στη συσκευή σας. Όπως το sl-mo, το πορτρέτο ή το χρονοδιάγραμμα, το Deep Fusion δεν έχει θέση πάνω από το κλείστρο της κάμερας στην εφαρμογή. Ως εκ τούτου, λειτουργεί σιωπηλά στο παρασκήνιο και δείχνει ακριβώς τα αποτελέσματα.

Πριν προχωρήσετε, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τις Φωτογραφίες που έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου στην εφαρμογή Κάμερα.

Βήμα 1. Ενημερώστε το iPhone σας στο πιο πρόσφατο iOS 13.2. και είναι αυτονόητο τώρα ότι πρέπει να είστε κύριος μιας από τις νεότερες συσκευές σειράς 11 της σειράς iPhone.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο iPhone 11.

Βήμα 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στη φωτογραφική μηχανή.

Βήμα 4. Εδώ, πρέπει να απενεργοποιήσετε τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο iPhone 11 Pro Max, 11 Pro και iPhone 11 .

Και τώρα, η Deep Fusion έχει αρχίσει να δουλεύει στη συσκευή σας. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ