2019-10-31 08:50:33
Φωτογραφία για Nvidia Shield TV: παρών με κυλινδρικό σχεδιασμό
Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετά leaks για το Nvidia Shield TV. Οι πηγές συνήθως είναι το Google Play Console, το Bluetooth Sig, και άλλες σελίδες πιστοποιήσεων. Αυτή τη φορά το Nvidia Shield TV εμφανίστηκε στο Amazon και έτσι μάθαμε περισσότερα για τη συσκευή.

Σχεδιασμός

Αρχικά, η καταχώρηση στο Amazon, η οποία έχει διαγραφεί, αποκάλυψε ότι το Nvidia Shield TV θα έχει νέο τηλεχειριστήριο και θα υποστηρίζει Dolby Vision. Έπειτα, η συσκευή θα έχει κυλινδρικό σχήμα και μήκος 6,5 ίντσες.

Σε κάθε πλευρά της βλέπουμε να υπάρχουν θύρες και γρίλιες εξαερισμού. Στη μία πλευρά του Shield TV βλέπουμε τη θύρα HDMI, τον αναγνώστη καρτών microSD και το κουμπί απενεργοποίησης. Αντίστοιχα, στην άλλη πλευρά, υπάρχει μόνο η θύρα τροφοδοσίας και μία Ethernet.

Η Nvidia διαφημίσει τον streamer ως μία συσκευή με stealthy σχεδιασμό χάρη στον οποίο μπορούμε να κρύψουμε τον κύλινδρο πίσω από το σύστημα ψυχαγωγίας της οικίας μας.


Χαρακτηριστικά

Το Nvidia Shield TV είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Nvidia Tegra X1+, ο οποίος προσφέρει 25% γρηγορότερη απόδοση σε σχέση με τον πρόγονο του, επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου σε 4K HDR και υποστηρίζει Dolby Vision και Dolby Atmos.

Το συνολικό βάρος του Shield TV είναι 136 γραμμάρια, στο εσωτερικό του θα βρούμε 8GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης, και το τριγωνικό τηλεχειριστήριο του streamer έχει backlit κουμπιά. Τέλος, η τιμή του είναι στα 150 δολάρια Αμερικής ή περίπου 135 ευρώ.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ