2019-10-31 11:20:22
Φωτογραφία για ''Big Brother'' : Τα γυρίσματα και η επιθυμία του Σκάι
Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Μεγάλου Αδερφού» και, όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι του σταθμού εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να βγάλουν στον τηλεοπτικό αέρα το «Big Brother της νέας εποχής», όπως το χαρακτηρίζουν.  Στόχος του καναλιού είναι το ριάλιτι να ριχτεί στη «μάχη» της τηλεθέασης όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά να αποτελεί θέαμα - υπερπαραγωγή που θα καθηλώσει το κοινό. 

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, έχουν πέσει στο τραπέζι όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό που θέλει τα γυρίσματα του νέου αυτού «Big Brother» να πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό. Το σενάριο αυτό είναι ανοιχτό και αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ ώστε να μην… πραγματοποιηθεί. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου επιθυμούν τα γυρίσματα να γίνονται στην Ελλάδα και όχι κάπου στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται όμως, να ακολουθηθεί η συνταγή του άλλου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, του «Power of Love», που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε σπίτι-πλατό στην Τουρκία καθώς αποτελεί λύση με χαμηλότερο κόστος. 

Η τελική απόφαση όμως θα παρθεί όταν «κλειδώσει» η εταιρεία που θα αναλάβει να υλοποιήσει το συγκεκριμένο project. Μέχρι στιγμής και τα δυο σενάρια είναι εξίσου πιθανά.

Newsbeast.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ