2019-10-31 23:37:53
Φωτογραφία για Lamborghini αποκαλύπτει την αγωνιστική Urus ST-X
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες της αγωνιστικής έκδοσης ST-X της Lamborghini Urus η οποία θα συμμετέχει στον αγώνα του θεσμού Super Trofeo 2020 στην πίστα Misano Adriatico στην Ιταλία.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίασή του ως πρωτότυπο η Lamborghini μας δείχνει την τελική μορφή της Urus ST-X που έχει δημιουργήσει το αγωνιστικό τμήμα Squadra Corse. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η πράσινη απόχρωση Verde Mantis την οποία έχουν και πολλές αγωνιστικές Huracan.

Βασικό στοιχείο του εξοπλισμού είναι φυσικά το αγωνιστικών προδιαγραφών FIA ρολ-κέιτζ, το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης και το δοχείο καυσίμου ασφαλείας. Αρκετή δουλεία έχει γίνει για τη μείωση του βάρους με την αγωνιστική έκδοση να ζυγίζει 25% λιγότερο από το μοντέλο παραγωγής φθάνοντας τα 1.649 κιλά.

Κινητήρια μονάδα παραμένει ο 4.0λιτρος V8 με την Lamborghini να μην έχει ανακοινώσει προς το παρόν την ισχύ που θα έχει η αγωνιστική Urus η οποία θεωρείται σίγουρο πως θα ξεπερνά τους 641 ίππους της πολιτικής έκδοσης. Μάλιστα σύμφωνα με φήμες από το εσωτερικό της Lamborghini, η εταιρία εξελίσσει μια σκληροπυρηνική έκδοση δρόμου της Urus που θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από την αγωνιστική ST-X. Πιθανότατα το συγκεκριμένο μοντέλο θα υιοθετεί λύσεις που θα του επιτρέπουν να επωφελείται από το χαμηλότερο βάρος και τον πιο δυνατό κινητήρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ