2019-11-01 00:02:33
Φωτογραφία για Navarino Challenge: Η βράβευση του Νίκου Γκάλη
Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του υπό τους ήχους του The Final Countdown

Με κεντρικό μήνυμα, «ο αθλητισμός ενώνει», η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, η οποία πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως καλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα, ένωσε για 7η συνεχή χρονιά ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του υπό τους ήχους του The Final Countdown και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων «Γιορτάζουμε τον αθλητισμό που ενώνει όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Που ενώνει με ικανότητες όλο τον κόσμο. Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή προσπάθεια. Καλό κουράγιο στους αθλητές και καλή συνέχεια». Για την προσφορά του στον αθλητισμό από την κα. Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου εκ μέρους της ΤΕΜΕΣ, τον Υπουργό Τουρισμού, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και την κα. Τερέζα Σίσελ Country Manager Greece & Cyprus της Qatar Airways


Στην ίδια εκδήλωση η Qatar Airways τίμησε μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα: -Τον Ελληνοαμερικανό υπεραμαραθωνοδρόμο και πρεσβευτή της διοργάνωσης Κωνσταντίνο Καρνάζη βράβευσε ο Υπουργός Τουρισμού.

- Τον χρυσό Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή του boccia Γρηγόρη Πολυχρονίδη βράβευσε ο κ. Byung Moo (Θεόφιλος) Shin, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Samsung Electronics Hellas.

- Τον αργυρό Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη βράβευσε o Υφυπουργός Αθλητισμού, ενώ την παρουσίαση του αθλητή και του βραβείου ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης.

- Τον κάτοχο δύο Ολυμπιακών μεταλλίων στην κωπηλασία Βασίλη Πολύμερο βράβευσε η κα. Πέτρη Λογαρά, Operations Manager Ford Motor Ελλάς.

- Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε Ελένη Χατζηλιάδου βράβευσε η Country Manager Greece & Cyprus Qatar Airways, ενώ την χάλκινη πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 420 Γυναικών, Μαρία Τσαμοπούλου, βράβευσε ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο Τζο Αρλάουκας, υπό τους ρυθμούς μουσικού ντουέτου του Ωδείου Πύλου.

Στη διάρκεια του τριημέρου, περισσότεροι από 2.700 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών απόλαυσαν, υπό τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, ένα πλήρες πρόγραμμα με περισσότερες από 30 δράσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Η διοργάνωση –την οποία φιλοξένησε το The Westin Resort Costa Navarino – ακολούθησε το σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, που είναι να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός ειρηνικού και καλύτερου κόσμου, χωρίς διακρίσεις μέσα από τον αθλητισμό.

Το κορυφαίο wellness event προώθησε τα οφέλη της ενημέρωσης, της άσκησης, και της ευαισθητοποίησης για τη Μεσογειακή διατροφή με στόχο την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη το παγκόσμιο ζήτημα της ακινησίας των νέων, ώθησε τους νέους, μέσω του προγράμματος Active Kids, στο παιχνίδι και τον αθλητισμό, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες παιδικές δραστηριότητες. Η διοργάνωση συγκέντρωσε αθλητές, οικογένειες και παιδιά από 40 χώρες όπως ενδεικτικά από: Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ινδία, Καναδά, Κατάρ, Λίβανο, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σουηδία, Φινλανδία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ