2019-11-01 11:51:28
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΟΜΕΝΣ. Εκτός της Αντιπροεδρίας Δημοσίων Σχέσεων ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός
Του Ηλία Προύφα

Ραγδαίες εξελίξεις στη μία από τις δύο νόμιμες ομοσπονδίες στρατιωτικών, την ΠΟΜΕΝΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, που κυκλοφορούν ανάμεσα σε στρατιωτικούς της Λάρισας, εκτός της Αντιπροεδρίας Δημοσίων Σχέσεων της ομοσπονδίας, τέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Λάρισας, Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η απόφαση πάρθηκε με διαδικτυακή ψηφοφορία, ανάμεσα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία αποφάσισαν, την αντικατάσταση του Σμηναγού Θωμά Ντιντιού.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι της απόφασης, την οποία όπως ακούγεται καταψήφισαν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Ηπείρου, Γιώργος Θεοδώρου και ο Γραμματέας ΕΜΘ, Άρης Κασιδόπουλος.

Η πληροφορία προκάλεσε αίσθηση ανάμεσα σε στρατιωτικούς, διότι ο Σμηναγός Ντιντιός, θεωρείται από τα πιο δραστήρια και επιτυχημένα στελέχη του ''χακί'' συνδικαλισμού.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ, που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις πληροφορίες και τους λόγους αντικατάστασης του Σμηναγού Ντιντιού.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ